• Новинка
Плакат Уэйлона възхваляват дженингс Бъди Холи №2 Гранд Сентрал Station, 1959 Г, Оцветени Giclée с рейтинг G

Плакат Уэйлона възхваляват дженингс Бъди Холи №2 Гранд Сентрал Station, 1959 Г, Оцветени Giclée с рейтинг G

BGN 29.70

Брой продукти
В магазина

Безупречен принт в стил gicleeЕдно от малкото налични изображения на тези легендарни изпълнители заедно.Снимка на Бъди Холи и Уэйлона възхваляват дженингс от фотобудки в Ню Йорк, януари, 1959 г. Тази фантастична снимка е раскрашена и отпечатани под формата на пълноценно giclee размер приблизително 19 х 23 инча.Има две от тях - тази, ухмыляющаяся с цигари, и друга, с безизразния Приятелю, показващ среден пръст пред лицето на Уэйлона.Намерете и след това, и двете в моя магазин.Има и сделка, ако можете да получите и двете наведнъж.Снимката вероятно е направена на Централната гара в Ню Йорк в края на 1958 година или в началото на 1959 г. по време на няколко сесии на звукозаписа Уэйлона възхваляват дженингс, които Холи продюсировала.Холи е на 23 години, а Дженнингсу - 22. Скоро след това Дженингс влака до Чикаго, за да се срещне с групата за участие в злополучном "Winter Dance Party Tour". Тъй като автобуси постоянно ломались поради бруталната зима в средния Запад, Холи реши да зафрахтовать самолет от Фарго, щата Ню Йорк, в Миннесоту за себе си, възхваляват дженингс и още един участник в група, Томи Алсуппа.Джей Пи Ричардсън, той е "Голям Боппер", се разболя от грип и попита възхваляват дженингс, може ли той да заеме неговото място.Ричи Валенси и разубеден Алсуппа от него.Няколко минути след излитане в 1 : 50 на нощ и от летище Мейсън Сити самолет се разби, и никой не е оцелял.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Театрален плакат на филма Богемская Рапсодия 2018 на един лист с Рами Малеком в ролята на Фреди Меркюри и участниците в Queen.

Оригинален театрален плакат на филма с размер 27 х 40 смТеатрален плакат на филма "Богемская Рапсодия" 2018 "

BGN 1.00

БРАЙЪН КЕЛИ ПОДПИСА АВТОГРАФ На АКУСТИЧНА КИТАРА FENDER В РЕАЛЕН РАЗМЕР С УДОСТОВЕРЯВАНЕ на ДЖЕЙМС СПЕНСА JSA COA - СУПЕРЗВЕЗДАТА

Повече от 15 години в този бизнес!Молниеносная ежедневна доставка!.На разположение хиляди снимки от теле

BGN 3.33