• Новинка
Театрален плакат на филма Богемская Рапсодия 2018 на един лист с Рами Малеком в ролята на Фреди Меркюри и участниците в Queen. Носител на награда Оскар за най-добра мъжк?

Театрален плакат на филма Богемская Рапсодия 2018 на един лист с Рами Малеком в ролята на Фреди Меркюри и участниците в Queen.

BGN 1.00

Брой продукти
В магазина

Оригинален театрален плакат на филма с размер 27 х 40 смТеатрален плакат на филма "Богемская Рапсодия" 2018 "Богемская Рапсодия" на режисьора Брайън Сингера с Рами Малеком, Луси Boynton, Гвилимом Ли в главните роли в ролята на членове на Queen."Оскар" за най-добра мъжка роля. тази стока ще бъде изпратена прибрани в твърд тубус.Идва с нашия сертификат за автентичност.Сигурно сгънати и увити в транспортировочный тубус.Оригинален театрален плакат на филма с размер 27 х 40 см.Театрален плакат на филма "Богемская Рапсодия" 2018 "Богемская Рапсодия" на режисьора Брайън Сингера с Рами Малеком, Луси Boynton, Гвилимом Ли в главните роли в ролята на членове на Queen."Оскар" за най-добра мъжка роля. тази стока ще бъде изпратена прибрани в твърд тубус.Идва с нашия сертификат за автентичност.Сигурно сгънати и увити в транспортировочный тубус.Театрален плакат на филма "Богемская Рапсодия" 2018 "Богемская Рапсодия" на режисьора Брайън Сингера с Рами Малеком, Луси Boynton, Гвилимом Ли в главните роли в ролята на членове на Queen."Оскар" за най-добра мъжка роля.Общият размер 27 x 40 см.

Характеристики на офертата

Подобни оферти