• Новинка
Сгъваема Кошница за дрехи - 13,8 x 17 Инча, Кошница за съхранение с Акварельно-Розови Цветя, Кошница за дрехи с дръжки, Лилави Ретро Етнически Кошници с Пеперуди, Водоус?

Сгъваема Кошница за дрехи - 13,8 x 17 Инча, Кошница за съхранение с Акварельно-Розови Цветя, Кошница за дрехи с дръжки,

BGN 3.33

Брой продукти
В магазина

✦ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН и ЗДРАВ МАТЕРИАЛ ОКСФОРД - свободно стоящи кошница за дрехи изработени от висококачествени материи Оксфорд със слоеве от полиетилен за водонепропускливост и устойчивост, която ще продължи дълги години, дори когато се използва редовно, и се отличава с превъзходно качество на изпълнение ✦ УДОБЕН ДИЗАЙН - Кошница за дрехи oxford разборная, така че, когато тя трябва да се използва и разширява дейността си, тя е отделно стоящи.Когато в тях няма нужда, водоустойчив кошници за бельо може лесно да се сгъва за съхранение в гардероба.Свободно стояща кош за бельо с две страни има силни матерчатыми дръжки, което ви позволява да прехвърляте я навсякъде. ✦ПОДХОДЯЩО МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Всяка кошница за дрехи от Оксфорд с дръжки размер на 13,8 (D) x 17 (H) см / 35 (D) x 44 (H) cm обем 42 л е предназначен за съхранение на дрехи, спално бельо и хавлиени кърпи, играчки, книги, cd-та, дрехи и бельо. ✦ПОМОЩНИК за ОПРЯТНОГО ЖИЛИЩНА площ - Сгъваема кутия за съхранение, предназначени както за интериор, така и за практичност, лесно можете да го поставите навсякъде, където искате да се поддържа чистота в своите помещения, общи помещения, хол или спалня, която ще ви помогне да създадете подредена и стилна жилищна зона. ✦ПОВЕЧЕ от една КОШНИЦА за ДРЕХИ - това е сгъваема на тъканта, кошница за организиране и съхранение на бельо, която може да се използва при различни сценарии, е идеален за бани, спални, апартаменти, общежития колежи, къмпинги. Също така може да се използва и като кошница за съхранение на домашен текстил, детско облекло, стоки за домашни любимци или играчки за дечицата. ✦ Уважаеми клиенти, добре дошли, за да изберете нашата 42-литров оксфордскую, кошница за дрехи с дръжки!Нашите контейнери от непромокаем плат ефективно предпазват от прах и влага навътре, запазвайки вътрешните съдържанието на чиста и суха.Точно шиене, окабеляване и стабилна основа правят нашите отделно стоящи кошници за бельо са по-малко податливи на счупване.Нашата кошница за дрехи с обем 42 л с висока носеща способност ви позволява да съхранявате голямо количество дрехи, играчки, книги, списания, че е практично за дома или университетски общежития.Благодарение на отделно стоящи и сгъваем дизайн на нашите кутии за съхранение на играчки могат да останат изправени по време на ползване или се оформя, без да заема ценно място, когато това не е необходимо.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

ASHATA Чанта За Носене Преносима Радиостанция Преносима Водоустойчива Чанта Калъф за Преносими Радиостанции UV5R UV82 BF 888S

Прост, компактен, лесен за переноскеИзработен от екологично чист материал PVC, той износоустойчива, водо�

BGN 3.00

Удобна Сгъваема Кутия за съхранение с капак, Преносими Кутии За съхранение с дръжки за носене, Кошница за съхранение

СКРИВАНЕ на КАША : Представете си планина незакрепленных предмети, които вие толкова отдавна исках да с�

BGN 2.67

TTNDstore Реколта Пръстени С Печаткой с Начална Буква За Жени, Пръстен С Кръгла Дупка, Златен Пръстен С Буква, Сватбени

Материалът е нетоксичен и безвреден, безопасен за използванеУниверсални, Здрави, Удобни.Един привлекат

BGN 2.67