• Новинка
Стикер за довършителни рамка кутии за превключване на предавките HAOBO Bling, Етикети за довършване на таблото за смяна на предавките, Съвместими с Jeep Wrangler 2012-2018, Аксесо?

Стикер за довършителни рамка кутии за превключване на предавките HAOBO Bling, Етикети за довършване на таблото за

BGN 1.67

Брой продукти
В магазина

[Висококачествен материал] : Стикер за украса на капачки, кутии за превключване на предавките е изработена от кристал + мека гумена основа, която не е лесно да избледняват и пада, а също така е трайна, което прави колата по-не е монотонен [Аксесоари за интериора на колата Bling] : Тези стикери за украса панел за превключване на предавките са красиво декорирани, което прави колата по-луксозна и красива, сверкающим и изискан; Това е най-добрият подарък за приятелите и семейството си. [За нас] : Ние сме професионален производител на автомобилни части; Ние можем да направим колата по-не монотонен и да се осигури пълна защита на вашия автомобил, наслаждавайки се на комфортно шофиране; Луксозни аксесоари за интериора на колата за жени и мъже, даващ на вашия автомобил по-луксозен вид. [Висококачествен материал] : Стикер за украса на капачки, кутии за превключване на предавките е изработена от кристал + мека гумена основа, която не е лесно да избледняват и пада, а също така е трайна, което прави колата по-не е монотонен. [Аксесоари за интериора на колата Bling] : Тези стикери за украса панел за превключване на предавките са красиво декорирани, което прави колата по-луксозна и красива, сверкающим и изискан; Това е най-добрият подарък за приятелите и семейството си. [За нас] : Ние сме професионален производител на автомобилни части; Ние можем да направим колата по-не монотонен и да се осигури пълна защита на вашия автомобил, наслаждавайки се на комфортно шофиране; Луксозни аксесоари за интериора на колата за жени и мъже, даващ на вашия автомобил по-луксозен вид.Защо избра точно нас? -Кристальный диамант + мека гумена основа, лъскава и здрава -Мека и здрава текстура, не поцарапает колата -Красив дизайн, придающий вашия автомобил по-луксозен вид Технически характеристики : Материал : Кристальный диамант + мека гумена основа Размер : 15,6 * 7,7 cm/6,14 * 3,03 инча Съвместимост : Капакът на кутията за превключване на предавките за 2012-2018 Wrangler JK JKU Цвят : бял/розов Помещение включва : 1 * Стикер за украса на капачки, кутии за превключване на предавките.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Въздушен филтър на двигателя K & N: Увеличава мощността и теглене, моющийся премиум-клас, Разменени Въздушен филтър:

ПОДОБРЕНА МОЩНОСТ : модерни въздушни филтърни материали, предназначени за увеличаване на мощността на �

BGN 58.82

Heinmo 76 мм 3 Въздухопровода на Студен Въздух Червен Мрежест Конусен Въздушен Филтър за Автомобил Suv Универсален (черен) ()

Значително увеличение на конска мощност на двигателяМаксимум мощност и въртящ момент.Поддържайте наля

BGN 10.76

RB26 RB26DET Събиране на Всмукателния колектор на Горивната магистрала педала на газта Треска корпус (сребрист цвят)

Това е съвсем нов всмукателния колектор от алуминиева сплав RB26Тези дози са били модернизирани с помощт�

BGN 2.33