• Новинка
BESPORTBLE 2 елемента Джанти Клапанные Светлини Велосипеден Клапан Led Светлини За Гуми на Велосипеди Клапан Led Светлини За Колоездене Клапани Шинные Светлини Дропшиппи?

BESPORTBLE 2 елемента Джанти Клапанные Светлини Велосипеден Клапан Led Светлини За Гуми на Велосипеди Клапан

BGN 0.33

Брой продукти
В магазина

СВЕТЛИНИ на КОЛЕСНИ КЛАПАНАХ - Висококачествен материал фина работа ги прави устойчиви на надраскванеИНДИКАТОРИ за КАРАНЕ на АВТОМОБИЛА - светват при въртене на колелото.Прави колата е супер красива и привлекателна.Led осветление за КАРАНЕ на АВТОМОБИЛА - се захранва от три тласък батерии (влизат в комплекта).Индикатор за КАРАНЕ на АВТОМОБИЛА - Лесен за инсталиране и е освободен.Подходящ за клапани американски и английски стилове.ИНДИКАТОРИ за КЛАПАНИ, ГУМИ - светват при въртене на колелото.Прави колата е много красива и привлекателна.СВЕТЛИНИ на КОЛЕСНИ КЛАПАНАХ - Висококачествен материал фина работа ги прави устойчиви на надраскване.ИНДИКАТОРИ за КАРАНЕ на АВТОМОБИЛА - светват при въртене на колелото.Прави колата е супер красива и привлекателна.Led осветление за КАРАНЕ на АВТОМОБИЛА - се захранва от три тласък батерии (влизат в комплекта).Индикатор за КАРАНЕ на АВТОМОБИЛА - Лесен за инсталиране и е освободен.Подходящ за клапани американски и английски стилове.ИНДИКАТОРИ за КЛАПАНИ, ГУМИ - светват при въртене на колелото.Прави колата е много красива и привлекателна.Пратката включва 2 х джанти фенер Характеристики на каране на фарове-светват при въртене на колелото.Прави колата е супер красива и привлекателна за колоездене клапанных фаровете. - Хранене от три тласък батерии (влизат в комплекта), подсвечивающих колела. - Лесен монтаж и демонтаж.Подходящ за клапани американски и английски стилове, led велосипедни клапани. фоновото осветление на клапани, гуми-Материал : пластмаса led осветление за велосипед на автомобила. - Цвят : Разноцветни светлини за гуми. -Подходящ за автомобил, велосипед, планински велосипед и мотоциклет с led подсветка. -Размер : Приблизително 6,3x1,8x1,8 см/2,5x0,7x0,7 инча (Lxwxh) осветление на колесни автомобила, led осветление за каране на автомобила, led осветление на вентила на колелото. - Висококачествен материал с фини довършителни го прави устойчив на надраскване и led за велосипеди.Информация за стоки, Led осветление за каране на автомобила искате да направите колата си по-невероятно и привлекателно, особено в тъмното?Този предмет е доста добър избор.светлини за гуми са Подходящи за устата на американски и английски стил, не са подходящи за френски стил.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

XIXIAN Кормило Огледало, Кормило Огледало Регулируемо Кормило Огледало На Кормилото На Огледалото за Обратно виждане Куполна

Чисто нов с добра производителностИзработен от висококачествена неръждаема стомана, небьющийся, с над�

BGN 6.72