• Новинка
1 Бр. Инструмент за премахване на устройството с панели на вратите, прозорците на Колата, Гребец Скоби, Инструмент за отстраняване на Нитове, инструмент за премахва?

1 Бр. Инструмент за премахване на устройството с панели на вратите, прозорците на Колата, Гребец Скоби, Инструмент

BGN 2.83

Брой продукти
В магазина

Висококачествен материал : Нашия инструмент за отстраняване на пластмасова скоба за фиксиране на панели, автоматична врата е изработена от червена пластмасова дръжка и висококачествени метални стоманени пръта за теглене, който е здрав, устойчив на корозия и издръжлив, лесен за използване и не ще се счупи лесноПратката включва : Професионален Авточасти.Добре обмислен дизайн : здрава Ергономична дръжка пластмасова дръжка спестява разходи за труд и трайна.Вие ще се чувствате комфортно дори при продължителна употреба.Лесна употреба : Професионален инструмент за премахване на пластмасови скрепителни елементи, който ще направи работата по-лесно, по-бързо и по-удобно.Широко приложение : Този многофункционален инструмент за премахване на пластмасови щипки за закрепване на врата на таблото на автомобила, подходящи за всички превозни средства, като например : вдигане на автомобилния аудиооборудования, панелите на вратите, накладки, различни видове пластмаса, крепежей и метални скоби и т., но няма да навреди на колата.Състояние : 100% чисто нова.Материал : метал + пластмаса. Обща дължина : 22,5 см / 8,7 инча. Ширина на дръжката : 8 мм. пакет включва : Универсална.Списък с пакети : 1 * Инструмент за премахване на автомобила.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Органайзер за подправки, Подвижна 3-различен или 4-Различен Черно Кухненски Рафтове за Съхранение на Подправки за Дома,

【Многоцелеви рафтове за съхранение на】 : Този рафтове за съхранение можете да поставите навсякъде в до

BGN 8.77

Титуляр Логото на Хартата на Коста Рика за Ключодържател AirTag от TPU, Защитен Калъф, Локатор, Етикет за Чантата си, Багаж,

Материал от TPUВисококачествена кожа, водоустойчив и здрав Приятна на допир, пофини кройката; мека и лес�

BGN 9.49