• Новинка
Въздушни рога за камиони AOLIHAN с бутон, комплект високите етажи на железопътни клаксонов за камиони, автомобили Клаксоны 12, Силен въздушен клаксон за камиони (черен ?

Въздушни рога за камиони AOLIHAN с бутон, комплект високите етажи на железопътни клаксонов за камиони, автомобили Клаксоны

BGN 3.33

Брой продукти
В магазина

【Дългосрочно използване на】 : Лъскава тръба на въздушния рожка и въздушна помпа придават атрактивен външен вид на всеки определен автомобилВисококачествен жп изсвирване като цяло не е ръжда, има добра устойчивост на корозия, тромпет и компресор, устойчиви на атмосферни влияния, всички комплекти са изчислени за продължителна служба. 【Мини-компресори】: Нашия въздушен клаксон оборудван с мощни мини-компресор с директно впръскване, няма обемисти въздушни компресори, само малки устройства, които могат да произвеждат невероятен звук!Той е снабден с висококачествена намотка от чиста мед, реле и свързващ проводник, който може да работи, когато е свързан към батерията или сигнальному изпращане на автомобила. 【Звук, наподобяващ влак】: Комплект компресор trumpet air horn мощност 150 DB ще издаде мощен, силен, чист и дълбок звук, подобен на звук влак, който дава предупреждение, което не може да се пренебрегне.Всеки сигнал непременно ще привлече вниманието на околните шофьори и пешеходци. 【Широк спектър на приложение】 : Жп клаксона работи на всяка система от 12 В, включително и повечето автомобили и други превозни средства, suv, мотор, яхта, катер, suv, автобуси и т. Няма ограничения за позицията на инсталиране, можете да го инсталирате на удобно място. 【Пълен комплект】 Почти всичко, което ви е нужно за инсталиране на автомобилни сигнал, включен в комплекта.Пратката включва 1x двойно тръба въздушен клаксон с въздушен компресор, 1x реле, 1x жак реле с жгутом кабели, 1x бутон превключвател, 1x набор и монтажа на оборудването. 【Дългосрочно използване на】 : Лъскава тръба на въздушния рожка и въздушна помпа придават атрактивен външен вид на всеки определен автомобил.Висококачествен жп изсвирване като цяло не е ръжда, има добра устойчивост на корозия, тромпет и компресор, устойчиви на атмосферни влияния, всички комплекти са изчислени за продължителна служба. 【Мини-компресори】: Нашия въздушен клаксон оборудван с мощни мини-компресор с директно впръскване, няма обемисти въздушни компресори, само малки устройства, които могат да произвеждат невероятен звук!Той е снабден с висококачествена намотка от чиста мед, реле и свързващ проводник, който може да работи, когато е свързан към батерията или сигнальному изпращане на автомобила.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Комплект окачване за управление TRQ Преден Лост за Управление на сферични Управляемият Връзка вратовръзка род 6 бр.

Директен разтоварване, комплект за подмяна на окачването OEКомплектът включва : (2) размерът / видът на П�

BGN 95.27