• Новинка
Поясная чанта Afreter, Водоустойчив Поясная чанта, Мъжка Дамска чанта на бедрата с Държач за бутилки с Вода, Регулируем Ремък, Подходящ За тренировки на открито, Пътува

Поясная чанта Afreter, Водоустойчив Поясная чанта, Мъжка Дамска чанта на бедрата с Държач за бутилки с Вода,

BGN 1.33

Брой продукти
В магазина

като чанта през рамо;как чанта на едно рамо;.като чанта за рамо;.като набедренная чанта;. * Висококачествен материал : Нашата поясная чантата е изработена от устойчива на износване висококачествена водоустойчива материя Оксфорд и полиестерни влакна, която е приятна на пипане и се отличава с чувство за стил, така че можете удобно да я нося.
* Размери на продукта : 15,75 " x 5.9 инча x 3,54 инча, шест джоба с цип, размер на триъгълна предна джоба с цип е 7 инча ширина x 5 инча височина, ширина отвори джоба е 5,25 инча. Средният размер за преден джоб е 7 инча ширина x 5 инча височина.Размерът на основния джоб с цип е 15,75 инча ширина х 5,5 инча височина.Размер на задния джоб с цип е 8 инча ширина х 4,25 инча височина.Два странични джоба с цип с размер 4 инча ширина и 4 инча височина.Вътрешен джоб с цип има ширина 6 см х 4 см височина.Нашата поясная чанта с регулиращи се презрамки размери от 27,55 инча до 51,2 инча.
* Практичен дизайн : Нашата поясная чанта има скрит държач за бутилка с вода (съвет : за бутилка и други аксесоари в комплекта не са включени).Размер-2,75 инча в диаметър x 5 инча височина (подходящ за бутилки с вода с диаметър по-малко от 2,75 инча, моля измерете размер преди покупка), и той е мрежесто чанта и ластик, за да е ефективно задържа бутилката си на стабилни и безопасни по време на бягане или джогинг.
* Голям капацитет : Нашата поясная пътна чанта е на 4 различни основни отделения и 2 малки отделения с цип, всяко от които може да затвори ципа.Тесен клон отзад е идеален за мобилни телефони.Малки отделения с ципове от двете страни колан чанти са предназначени за съхранение на пакети с бутилки за вода и малки предмети.
* Перфектният аксесоар : модни скута чанти са подходящи за мъже и жени.Независимо от това, носите ли го по рамото или да използвате като колан чанти, той може напълно да отговарят на вашите нужди.Ако имате някакви въпроси относно нашата колан чантата си, моля, свържете се с нас, ние ще ви обслужим. * Висококачествен материал : Нашата поясная чантата е изработена от устойчива на износване висококачествена водоустойчива материя Оксфорд и полиестерни влакна, която е приятна на допир и притежава чувство за стил, така че можете да го носите с комфорт.
* Размери на продукта : 15,75 " x 5.9 инча x 3,54 инча, шест джоба с цип, размер на триъгълна предна джоба с цип е 7 инча ширина x 5 инча височина, ширина отвори джоба е 5,25 инча.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

CLISPEED 2 елемента Билярдни Принадлежности От Алуминиева Сплав Кожени Глави Билярдни Аксесоари Билярдна Щека Аксесоари

АКСЕСОАРИ ЗА БИЛЯРД Инструмент за източване на потертого на върха за подобър контрол на топкатаГЛАВИ о

BGN 8.60

Рейчъл Робинсън, Съпруга на Джаки Робинсън, Доджърс Копито, Автографированный Бейзболен топката Jsa Mint - Бейзболни

Ако има автограф, включва индивидуално пронумерованную с, защитена от неоторизиран достъпКатегория : Б�

BGN 1.33

Риза с яка YHAIOGS, Мъжки Ежедневни Есенна Риза от Плат на Райета, С Отложным яка, копчета, Блузи с Дълъг Ръкав, Мъжки

Изработено от мек памучен плат с красиви принтом, подходящ за летни дрехи / на плажа / почивка / на океана�

BGN 18.60

2020 Topps Heritage Непълнолетни 1971 Базука Номериран Тест № 1 Вандер Франко RC Нов Шарлот Стоун Крэбс Бейзболна Търговска

Раци "Шарлот Стоун"Един Пътуващ Франко.В наличност над 5 милиона търговски карти.Раци "Шарлот Стоун".Един

BGN 12.98