• Новинка
Въздушен Клаксон AOLIHAN Ahooga Старинен Ретро Класически Автомобилен Клаксон 12v OOGA Horn за всякакви автомобили 12 v (Сребрист странен звук на рог)

Въздушен Клаксон AOLIHAN Ahooga Старинен Ретро Класически Автомобилен Клаксон 12v OOGA Horn за всякакви автомобили

BGN 2.33

Брой продукти
В магазина

【Клаксон антикварен колата】 Този клаксон на Ooga сребрист цвят ще издаде познатия звук на клаксона антикварен на автомобилаВсеки сигнал непременно ще привлече вниманието на околните шофьори и пешеходци.Това, без съмнение, ще се открояват и навеет старите спомени на всички около вас. 【Дългосрочно използване на】 Лъскава хромирана антични тръба ahooga Horn и въздушна помпа придават атрактивен външен вид на всеки определен автомобил.Висококачествен жп изсвирване като цяло не е ръжда, има добра устойчивост на корозия, тромпет и компресор, устойчиви на атмосферни влияния, всички комплекти са изчислени за продължителна служба. 【Мини-компресори】 Нашия въздушен клаксон оборудван с мощни мини-компресор с директно впръскване, няма обемисти въздушни компресори, само малки устройства, които могат да произвеждат невероятен звук!той е с размерите на банката на кока-кола, и изисква само 12 В захранване. 【Лесно се инсталира】 Вграден мощен мотор-компресор може лесно да бъде инсталиран на вашия автомобил с помощта на един болт и двухпроводного за връзка, всички монтажни аксесоари са включени в комплекта, допълнително закупуване на не се изисква. 【Широк спектър на приложение】 Класически автомобилен клаксон работи на всяка система от 12 В, включително и повечето автомобили и други превозни средства, suv, мотор, яхта, катер, suv, автобуси и т. Няма ограничения за позицията на инсталиране, можете да го инсталирате на удобно място. 【Клаксон антикварен колата】 Този клаксон на Ooga сребрист цвят ще издаде познатия звук на клаксона антикварен на автомобила.Всеки сигнал непременно ще привлече вниманието на околните шофьори и пешеходци.Това, без съмнение, ще се открояват и навеет старите спомени на всички около вас. 【Дългосрочно използване на】 Лъскава хромирана антични тръба ahooga Horn и въздушна помпа придават атрактивен външен вид на всеки определен автомобил.Висококачествен жп изсвирване като цяло не е ръжда, има добра устойчивост на корозия, тромпет и компресор, устойчиви на атмосферни влияния, всички комплекти са изчислени за продължителна служба. 【Мини-компресори】 Нашия въздушен клаксон оборудван с мощни мини-компресор с директно впръскване, няма обемисти въздушни компресори, само малки устройства, които могат да произвеждат невероятен звук!той е с размерите на банката на кока-кола, и изисква само 12 В захранване.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

На вторичния пазар на Brock Подмяна на вентилатор на радиатора и двигателя без буксировочного комплекта е Съвместим

Компанията се ползва с доверие на вторичния пазар на авточасти от 1960 година Защитен ограничена гаранци�

BGN 30.56

Ruikarhop - 2 Комплекта съединители серия DT 8-пинов (16 AWG-22 И AWG) Фланец Мъжки и Женски Автоматично Водоустойчив Конектор

Включва 2 комплекта 8пинови оригиналните електрически компоненти Deutsch страхотна цена за бройкаВисокок�

BGN 2.33