• Новинка
ONLYKXY 30шт Пластмасов Мъжки Защитна Капачка на Капака на пристанището Противопылевые Мъничета за Кръгли USB-пылезащитного затвора постоянен ток 3.5 ММ (Бял, vdc 3,5 мм)

ONLYKXY 30шт Пластмасов Мъжки Защитна Капачка на Капака на пристанището Противопылевые Мъничета за Кръгли

BGN 1.33

Брой продукти
В магазина

Пластмасов капак за защита от прах USB щепсела, подходящи за кръгли USB-штекерных пристанища 3,5 мм Пластмасов защитен калъф, USB от прах Мъничета-мъничета за закриване на сметка USB кабел и USB-штекеров за защита от атмосферни влияния.Пластмасов материал, водоустойчив, подходящ за използване при всякакви условия.Опаковка : 30 бр. пылезащитных заглушек в една опаковка.Покриване на пристанището е подходящ за модели с няколко раструбами.Пластмасов капак за защита от прах USB щепсела, подходящи за кръгли USB-штекерных пристанища 3,5 мм. Пластмасов защитен калъф, USB от прах Мъничета-мъничета за закриване на сметка USB кабел и USB-штекеров за защита от атмосферни влияния.Пластмасов материал, водоустойчив, подходящ за използване при всякакви условия.Опаковка : 30 бр. пылезащитных заглушек в една опаковка.Покриване на пристанището е подходящ за модели с няколко раструбами.ЗАБЕЛЕЖКА : ********* поради светлинни ефекти, яркост на монитора и настройките на контраст и т. може да има някои малки разлики в цветовото тон на изображения и действителното продукта.********* Моля, изчакайте 1-2 мм, се различава от ръчно измерване.********* Вижте подробен размерът на покрива, USB Cover с капаци, дали тя отговаря на вашите изисквания, преди да купите.********* ONLYKXY Благодаря ви, че дойдохте, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всякакви въпроси.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Monoprice 6,5-инчов устойчив на атмосферни влияния 2-лентови тонколони с монтиране монтиране на стена (двойка черен цвят)

Животът е твърде кратък, за високоговорители, които не са много добре звучи!Нашите инженери и аудиоэксп�

BGN 42.49

Захранване CRJ постоянен ток се свързва към 3-номера за контакт и 4-номера за контакт кабел за адаптер за захранване

Запитайте всеки стандартен 3пинов или 4пинов фен на вашия КОМПЮТЪР от източник на постоянен токВход за п

BGN 0.67

Видеостенный контролер ASHATA 2x2, HDMI-Процесор за обработка на видео изображения, Сращивающий Видеостенный контролер

【Контролер видеостены 2x2 4 K】Този сплайсер 2 X2 поддържа 1 HDMI вход и 4 на изход HDMIОсновна функция е в раздел

BGN 79.52

SOLUSTRE 48 Бр дънна Платка Прахоустойчив Включете USB Свещи Компютърна Защита От Корк Компютърна Защита От Штепсельной

Защитен калъф за вашия компютъртези прахоуловители лесно се поставят и свалят, като предоставя на ваши�

BGN 1.67