• Новинка
Колелото на TSW RASCASSE сив цвят с боядисани покритие (21 x 10,5 инча /5 x 108 мм, офсет 45 мм)

Колелото на TSW RASCASSE сив цвят с боядисани покритие (21 x 10,5 инча /5 x 108 мм, офсет 45 мм)

BGN 172.47

Брой продукти
В магазина

Размер на колелата : 19x8,5 Фигура болтове : 5/120. Размерът на отвора на главината : 76 мм. Покритие : цвят Сребро с третираната повърхност и хромирано выступом.Размер на колелата : 19x8,5. Фигура болтове : 5/120. Размерът на отвора на главината : 76 мм. Покритие : сребро с третираната повърхност и хромирано выступом.Rascasse - така се нарича ново колело, представени в продуктовата гама на TSW Alloy Wheels 2015.Racasse различен изискан решетъчен модел, изпълнен в сребрист цвят с матова повърхност и хромирано выступом от неръждаема стомана или в уникално изпълнение от полиран оръжеен метал с гланцово черно выступом.Rascasse е кръстен в чест на тесен 135-градусов правото на завоя на легендарната пистата " Монте Карло в Монако.В Rascasse се използва иновационен процес на изработка от няколко части.Съставни джанти съчетават в себе си ниско тегло ковано външно барабан с гъвкав дизайн, благодарение на гласове главината и системата спици.Решетчатое ядрото Rascasse може да се реализира само в процеса на леене.Двата компонента се комбинират, заварени от стопяване за получаване на почти невидим шев и максимална здравина.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Симетричен 4 бр., Съвместима за модели Y, Капачката на главината, работа на смени Капачката на колелото, 19-Инчов Капачката

Декоративни гуми, прави колата още покрасиваПълно обвиване на тялото ръб на гумата е Съвместим за ефект

BGN 20.40

qinwa 4ШТ 63 мм, Лъскаво черно и Хром капачки за централна главината на колелото С Логото на Дискове са Подходящи за L (черен)

4шт 63 мм БЛЯСЪКчерни И хромирани централните капачки на главините на КОЛЕЛАТА С логото на ДИСКОВЕ са Под

BGN 43.60

Комплект от 2 теми с ключалка 1/4 На Цельнометаллическом пневматическом патронник, Преносими и Мини Въздушен Компресор,

Хонорар ID 1 / 4 " на пневматическом патронник с гледки на потока на 90 градуса, нажимается палецаПатронник �

BGN 3.73