• Новинка
Химикалки Bling с Кристалалми и Диаманти, Капацитивен Стилус за Сензорен екран със Сменяеми Заправками, Гумени Накрайници за Сензорни устройства iPhone, iPad и Kindle, 3 бр., П?

Химикалки Bling с Кристалалми и Диаманти, Капацитивен Стилус за Сензорен екран със Сменяеми Заправками, Гумени

BGN 3.96

Брой продукти
В магазина

Брилянтен дизайн : Дизайн на опашката на химикалка е гумена глава със сензорен екран, мека и чувствителна, може да се използва директно по всяко време и на всяко място, играйте игри без страх, емкостная дръжката наполовина осеяно със искрящи кристали, което прави вашата справя по-красива и чаровна, много и различни цветове в зависимост от вашите различни предпочитанияНадежден материал : Благодарение на брилянтен външен вид цялата дръжка изглежда много привлекателно, а тези писалки с кристали диаманти са изработени от висококачествени материали, преносими и лесни, осигурявайки ви добър почерк и дългосрочна служба.Лесна употреба : завъртете съвет обратно на часовниковата стрелка, за да отворите използване, усилия навън може да се дръпне съвет, смяна на пълнители е удобен и бърз, удобен за хващане, не размазывается и не заеква, мастило химикалки лесно и плавно се отделят, върха на писалката е оборудван скоби, удобно за носене, може да се монтира в джоба си кутия, книга и т. Добър избор за подарък : изискан дизайн и качество на изработка, подходящ като подарък за нежната жени, момичета, съученици, приятели, колеги, деца и т. Може да се прилага в училища, офиси и домове : идеален за обучение / рисуване, писане, навигация и т. на Помещение и включва : 3 бр. стилус + 3 бр допълнителни сменяеми пълнители за химикалки (2 х черни, пълнители и 1 х сини пълнители), 100% съвместимост с всички устройства с капацитивен сензорен екран, включително i Pad, i Phone, устройства с докосване на екрана на Kindle и др.Брилянтен дизайн : Дизайн на опашката на химикалка е гумена глава със сензорен екран, мека и чувствителна, може да се използва директно по всяко време и на всяко място, играйте игри без страх, емкостная дръжката наполовина осеяно със искрящи кристали, което прави вашата справя по-красива и чаровна, много и различни цветове в зависимост от вашите различни предпочитания.Надежден материал : Благодарение на брилянтен външен вид цялата дръжка изглежда много привлекателно, а тези писалки с кристали диаманти са изработени от висококачествени материали, преносими и лесни, осигурявайки ви добър почерк и дългосрочна служба.Лесна употреба : завъртете съвет обратно на часовниковата стрелка, за да отворите използване, усилия навън може да се дръпне съвет, смяна на пълнители е удобен и бърз, удобен за хващане, не размазывается и не заеква, мастило химикалки лесно и плавно се отделят, върха на писалката е оборудван скоби, удобно за носене, може да се монтира в джоба си кутия, книга и т. Добър избор за подарък : изискан дизайн и качество на изработка, подходящ като подарък за нежната жени, момичета, съученици, приятели, колеги, деца и т. Може да се прилага в училища, офиси и домове : идеален за обучение / рисуване, писане, навигация и т. на Помещение и включва : 3 бр.

Характеристики на офертата

Package:
10 pack 2 in 1 crystal stylus pens
Color:
Burgundy,Light Blue, Yellow, Luxury gold, Transparent Purple, Transparent Blue, Emerald Green, Dark Purple, Champagne Gold, Big Red ,Green ,Lake Blue ,Black Rod White Diamond, White ,Silver ,Pink ,Black ,Magenta ,Light Violet(18 colors)
Material:
Metal ,Crystal and Rubber
Capacitive Touch Screen Stylus Ink Color:
black
Replaceable Ballpoint Pen Refills Length:
2.75inch(7cm)
Replaceable Rubber tips diameter:
0.31 inch(0.8mm)
Pen tube diameter:
0.4inch( 1cm )
Ballpoint Pen Size:5.9*0.4inch /15 x 1 cm :
10 Pcs Package Size:
191 x 95 x 24(mm);5.1oz (146g)
3 Pcs Package Size:
155 x 43 x 17(mm); 1.7oz (48g)
Ink Color:
3 x Black+2 x Blue
Package Included:
3 x crystal capacitive stylus :
3 x Replaceable Refills :

Подобни оферти

Стилус Tek Styz Премиум-клас, който е съвместим с вашите Karbonn A10 с потребителски интерфейс за сензорен екран 3 Pack! (Черен)

Професионален дизайн, който е съвместим с вашите Karbonn A10, повишава дълголетието и точността на върха!Оси�

BGN 20.91

Поставка за мобилен телефон LADUMU, Четырехзубчатый Скоба за Офис телефон, Поставка за Маса, Регулируеми Подаръци в стаята,

Настолна поставка за мобилен телефон съвместими с много и различни устройстваТази поставка за телефон

BGN 20.52

Триизмерен Оккультный Пасилалинический Симпатический Компас, Изсечен Охлюв Телеграф - се Обажда на телефон (phr-375706-1)

Многофункционалност : Дръжка с телефонен пръстен позволява здраво задържане на устройството по време н

BGN 1.67