• Новинка
Лентата с бутони за превключване на предавките конзола CHEAYAR от въглеродни влакна, която е Съвместима с Chevrolet Corvette C8 2020-2023, Наслагване на електронното управление смя?

Лентата с бутони за превключване на предавките конзола CHEAYAR от въглеродни влакна, която е Съвместима с Chevrolet

BGN 60.06

Брой продукти
В магазина

【Съвместимост】 Този панел за управление с предавателна кутия е подходящ за Chevrolet Corvette C8 Stingray 2020-2023, капачка панели на централната конзола Насладете се на супер стръмни и изискан външен вид на колата си след монтаж 【Стил дизайн】Тази външна накладка за управление скоростна кутия придава на вашето C8 луксозен спортен стил на декорация, променя обичайния дизайн на интериора на колата и добавя уникални цветове, довършителни може да скрие съществуващите драскотини и предотвратяване на централния панел за управление от надраскване и износване. 【Материал】 Панел бутон за превключване на предавките е Направена от висококачествен материал от настоящето въглеродни влакна, способни да се защитите вашия C8, бистра и гладка повърхност, не избледнява, тя е устойчива на надраскване и корозия, лека и здрава. 【Лесна инсталация】 Лентата с бутони на дръжките за превключване на предавките е лесен за инсталиране и използване, не изисква пробиване / инструменти.Няма да навреди на вашия автомобил, благодарение на двустранна самозалепваща лента, моля, почистете повърхността с алкохол, загрейте лента сешоар за по-добра адхезия и прижимайте я почти 1 минута. 【Гаранция и сервизно обслужване】 пакет; 1 бр. панел капаци за електронно превключване на предавките, моля, проверете, дали моделът на вашия автомобил продукт, преди да закупят даден продукт, за да се предотврати закупуването на грешен продукт, неподходящи или получени от дефектни продукти могат да се свържат с нас, за да се върнете.Ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа.Характеристика : Осигурява престижен и спортен стил на оформяне на вашия Chevrolet Corvette C8 Stingray 2020-2023 година., променя обичайния стил на интериора на автомобила и придава характерен цвят.Ние събираме първоначалните данни, перфектна интеграция, лесна инсталация, тя може да обхване съществуващите драскотини и защита на вашия автомобил от надраскване и износване.Материал : Тази декорация на централния панел е направена от висококачествен този въглеродни влакна.Пратката включва : 1 бр. Вътрешни довършителни работи панел за превключване на предавките. Начин на инсталиране : 1. Аксесоари отзад идват с лента 3 м 2. Предварително почистете всички наоколо и съхранявайте в сухо и чисто.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

DNA Автомобилизъм OEM-MR-MA1320207 Регулиране на мощността от страна на ляво с неотопляеми Складное Огледало за обратно виждане

ПРИЛОЖИМОСТТА на : Съвместим с Mazda CX5 20152016 / , Подходящ само за автомобили със съответните функции огледа�

BGN 2.33