• Новинка
Кани За Разпенване на мляко, Еспресо 12 мл/350 мл Кана за Разпенване на Мляко 304 Неръждаема Стомана Бариста Кана За Приготвяне на Мляко За Няколко Чаша за Кафе, Капучин?

Кани За Разпенване на мляко, Еспресо 12 мл/350 мл Кана за Разпенване на Мляко 304 Неръждаема Стомана Бариста Кана

BGN 2.33

Брой продукти
В магазина

☕Кана за разпенване на млякото е изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана марка 304, здрава, термостойкой и не податливи на корозияТой е идеален за създаване на вашия персонален лате-арт кафе или капучино. ☕Кана за разпенване на мляко с обем 12 мл /350 мл е с подходящ размер, приятен на допир дизайн, подходящ за ежедневна употреба и правенето на кафе лате-артом.Ръце не ще се уморят. ☕Кана за приготвяне на мляко за няколко премиум-клас е оборудван вътре две измервателни скали.Това е полезно за контролиране на количеството мляко, за да се приготвят идеалния кафе шедьовър. ☕ Прост дизайн, гладка повърхност и чучур без капки осигуряват липсата на разливи и добра работа с мляко; Молочник лесно почистване след употреба, също така е възможно да се мият в миялна машина. ☕ Чаша-стомна за еспресо може да се използва по много начини, например, за разбиване на пяна или на пара мляко, отмерять течност, сервирайте с мляко или сметана.Купете сега, за да приготвите лате-арт ниво Мишелин в домашни условия! 100% гаранция за връщане на парите и нашите 7x24 часа прочетено за вас. ☕Кана за разпенване на млякото е изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана марка 304, здрава, термостойкой и не податливи на корозия.Той е идеален за създаване на вашия персонален лате-арт кафе или капучино. ☕Кана за разпенване на мляко с обем 12 мл /350 мл е с подходящ размер, приятен на допир дизайн, подходящ за ежедневна употреба и правенето на кафе лате-артом.Ръце не ще се уморят. ☕Кана за приготвяне на мляко за няколко премиум-клас е оборудван вътре две измервателни скали.Това е полезно за контролиране на количеството мляко, за да се приготвят идеалния кафе шедьовър. ☕ Прост дизайн, гладка повърхност и чучур без капки осигуряват липсата на разливи и добра работа с мляко; Молочник лесно почистване след употреба, също така е възможно да се мият в миялна машина. ☕ Чаша-стомна за еспресо може да се използва по много начини, например, за разбиване на пяна или на пара мляко, отмерять течност, сервирайте с мляко или сметана.Купете сега, за да приготвите лате-арт ниво Мишелин в домашни условия! 100% гаранция за връщане на парите и нашите 7x24 часа прочетено за вас.Кани За Разпенване на мляко, Еспресо 12 мл/350 мл Кана за Разпенване на мляко 304 Неръждаема Стомана Бариста Кана за Приготвяне на Мляко За Няколко Чаша за кафе, Капучино, Лате Арт.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Закачалки За дрехи DOITOOL, Закачалка За Сушене на Дрехи 3шт, Кошница За Сушене на Чорапи, Мрежести Битови Закачалки

Отличен за използване в апартамент, квартири, къщи и така нататък, пазете дрехите си организирана и без �

BGN 0.67

Плюс Размер Женствена Рокля в Стил Рококо, Бални Рокли на Мария-Антоанета, Историческо Рокля от Епохата на Възраждането 18-ти

коктейлни рокли за жени над 50 години Нормалния срок за доставка : 1018 дни.Скъпа кралице, моля, вижте нашит�

BGN 2.33