• Новинка
ANKANG за Apple Watch Ултра 49 мм и каишка за Носене серия 8 7 6 5 4 SE Каишка-гривна Каишка за часовник Комплект модове Здрав Защитен калъф (Цвят: A, размер: Ултра 49 мм)

ANKANG за Apple Watch Ултра 49 мм и каишка за Носене серия 8 7 6 5 4 SE Каишка-гривна Каишка за часовник Комплект

BGN 3.00

Брой продукти
В магазина

【Съвместимост】 Този каишка, подходящ за Apple Watch Ultra 49 мм, Серия 8, Серия 7, серия 44/45 мм, моля, потвърдете, модел и размер на вашите часа преди обновяване, за да се избегнат грешки 【Удароустойчив калъф Apple Watch】 Здрава кутията е изработена от высокопрозрачного поликарбонат, която осигурява по-надеждна защита.Благодарение на високата си устойчивост и лесен материали да може да се прилага за повечето градски спортове. 【Мек и удобен в чорап】 Мека лента за часовници е изработен от фтористой гума, която е гъвкава и приятна за кожа, маслоустойчива, термостойкой, химическата, кислото - и щелочестойкой. 【Размер】 каишка за часовник от фторкаучука подходящ за размера на китката 160-220 мм (6,30"-8,66").Моля, проверете вашата модел Apple Watch и размера на китката, преди да купите.Выдолбленная долната част на кутията.Зареждайте директно, без да махате корпусът на нашите часовници. 【Опаковъчен лист】 Инструкция * 1, корпус часа * 1, каишка за часовник * 1 винт * 4, отвертка * 1. (Забележка : корпус и каишка от каучук, не на вътрешния часовник). 【Съвместимост】 Този каишка, подходящ за Apple Watch Ultra 49 мм, Серия 8, Серия 7, серия 44/45 мм, моля, потвърдете, модел и размер на вашите часа преди обновяване, за да се избегнат грешки. 【Удароустойчив калъф Apple Watch】 Здрава кутията е изработена от высокопрозрачного поликарбонат, която осигурява по-надеждна защита.Благодарение на високата си устойчивост и лесен материали да може да се прилага за повечето градски спортове. 【Мек и удобен в чорап】 Мека лента за часовници е изработен от фтористой гума, която е гъвкава и приятна за кожа, маслоустойчива, термостойкой, химическата, кислото - и щелочестойкой. 【Размер】 каишка за часовник от фторкаучука подходящ за размера на китката 160-220 мм (6,30"-8,66").Моля, проверете вашата модел Apple Watch и размера на китката, преди да купите.Выдолбленная долната част на кутията.Зареждайте директно, без да махате корпусът на нашите часовници. 【Опаковъчен лист】 Инструкция * 1, корпус часа * 1, каишка за часовник * 1 винт * 4, отвертка * 1. (Забележка : корпус и каишка от каучук, не на вътрешния часовник).Този ремък е подходящ за Apple Watch Ultra 49 мм, Серия 8, Серия 7, серия 44/45 mm. Моля, потвърдете модел и размер на вашите часа преди обновяване, за да се избегнат грешки.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Слот за cd-та, Планина за мобилен телефон, Универсален слот за cd-та и отдушник, стойка за телефон, микрофон, CD player, Автомобилна

【Кола за мобилния си телефон 2 в 1】 : В автомобилния держателе за телефон се прилагат два начина на закре

BGN 2.33

3dRose Забавен, Ти си нищо повече от Игра на думи, предназначени за Гончую куче Катерицата и Бигля... - телефонът Звъни (phr_349019_1)

Многофункционалност : Дръжка с телефонен пръстен позволява здраво задържане на устройството по време н

BGN 0.33

Магнитен Държач телефон UREHEPO за автомобил, Съвместимост за мобилен телефон, Универсално Закрепване за телефона на таблото

Силно привличане този мощен магнитен държач за телефон може да се създаде мощно привличане, което ще на

BGN 5.39

Бързо монтиране на зарядно устройство за iPhone мощност 20 W, сертифицирано 【Пфи】 Двухпортовое зарядно устройство

? 【Как да заредите i Phoneбързо? 】 Ако имате i Phone дълго време, вие знаете какво е зарядно устройство с мощно�

BGN 7.99

Houchu Въжета за мобилен Телефон Ключодържател Дрънкулки Камбаната На Късмета си Висулка с Нестандартен Подарък Телефон

100% чисто нов и високо качествокамбанка около 18 мм с обща дължина около 105 мм Пратката включва : 1 бр...

BGN 2.00