• Новинка
Цифрова камера с Висока Разделителна способност, Цифрова Камера За Снимки Интуитивни Бутони Електронен Затвор 16-Кратно Увеличение за Пътуване (Черен)

Цифрова камера с Висока Разделителна способност, Цифрова Камера За Снимки Интуитивни Бутони Електронен Затвор

BGN 8.15

Брой продукти
В магазина

[Вграден заполняющий светлина] Дори и в тъмни места, можете да включите и изключите заполняющий на светлината в зависимост от сцената, мини-камерата има много функции, например автоматичен таймер, непрекъснато снимане, защита от нерви и красота режим [Подкрепя разширяването на база на 128 GB] Фотоапаратът е снабден с акумулаторна литиево-йонна батерия с USB-кабел за директно зареждане, а също така може лесно да прехвърляте снимки и видео от камерата на компютър, за споделяне в социални мрежи или да преминете в режим камера КОМПЮТЪР и да използвате камерата като компютърна камера. Поддържа карти с памет до 128 GB (не са включени в комплекта). [Широк спектър от приложения] капацитет на Батерията осигурява достатъчно мощност за най-различни приложения, независимо дали е пътуване, заснемане на абитуриентски, сватбени церемонии, счетоводство на растежа, независимо дали правите снимки или видео заснемане, една камера може да се справи с всички сцени, които трябва да се оттегли. [Снимка с висока разделителна способност] Цифрова камера с висока разделителна способност с 3.0-инчов LCD екран, 48-мегапикселова снимки, видеовыходом 4 K, сверхчистыми изображения, богати и ярки детайли, точна отлично възпроизвеждане на цветовете, поддържа 16-кратно цифрово увеличение. [Лесни за управление на] Интуитивни бутони, отлична локация, инструкции на английски език позволяват дори и на децата и на новодошлите веднага се насладите на цифрова камера. Фотоапаратът е снабден с каишка на китката, той също така може да сложите в джоба или наладонник, удобно за носене. [Снимка с висока разделителна способност] Цифрова камера с висока разделителна способност с 3.0-инчов LCD екран, 48-мегапикселова снимки, видеовыходом 4 K, сверхчистыми изображения, богати и ярки детайли, точна отлично възпроизвеждане на цветовете, поддържа 16-кратно цифрово увеличение. [Вграден заполняющий светлина] Дори и в тъмни места, можете да включите и изключите заполняющий на светлината в зависимост от сцената, мини-камерата има много функции, например автоматичен таймер, непрекъснато снимане, защита от нерви и красота режим. [Подкрепя разширяването на база на 128 GB] Фотоапаратът е снабден с акумулаторна литиево-йонна батерия с USB-кабел за директно зареждане, а също така може лесно да прехвърляте снимки и видео от камерата на компютър, за споделяне в социални мрежи или да преминете в режим камера КОМПЮТЪР и да използвате камерата като компютърна камера.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Планински Пръстени за жени, за дъщери и майки, Пръстен във формата на сърца, Елегантен Пръстен, Подарък За майка, Подарък

【Повод】 : парти, подарък, Всекидневният живот, абитуриентски бал, бал и т, Дамски пръстени, анимепръстен

BGN 0.81