• Новинка
Montela Поясная Чанта, Модерен Поясная чанта, Чанта през рамо, Водоустойчив Мини-Поясная Чанта с Регулируема Каишка, Поясная Чанта за Жени, Мъже, Поясная чанта за Бяган?

Montela Поясная Чанта, Модерен Поясная чанта, Чанта през рамо, Водоустойчив Мини-Поясная Чанта с Регулируема Каишка,

BGN 0.33

Брой продукти
В магазина

Висококачествен метален цип тази колан чанти гладка и не се заби, нейната лесно да се заеме и да се използва, тя осигурява сигурност, а общият прост дизайн изглежда по-модеренВътрешно отделение (един голям мрежест джоб + две малки нетната джоба) е предназначен за съхранение на паспорт, лична карта, ключове и други малки предмети, заден джоб с цип, предназначени за съхранение на допълнителни елементи.Чанта за рамо става популярна сред жени, мъже и юноши в ежедневния живот.Може да се използва като чанта през рамо, чанта на рамото, нагрудная чанта и чанта-прашка с регулируема каишка. идеални за различни видове дейности като джогинг, разходки, шопинг, срещи, колоездене, риболов, пътуване, почивка, фестивали, Дисниленд, музикални фестивали и т. ? Водоустойчив материал : поясная чанта montela е направена от висококачествен водоустойчив нейлонового материал, е трайно, устойчиво на износване, лесни за почистване и се поддържа, защитава вашите неща от дъжд.Копринено гладка каишка с катарама и гладка светкавица правят поясную чанта по-удобни за употреба.От вътрешната страна на своята практика за рамо обшита с мек материал, за да се избегне триене за телефон и за нанасяне на щети. ? Регулируема каишка : Тази мини чанта за рамо има диапазон на регулиране на колан от 20,4 до 42 инча, който може лесно да се адаптира към идеалната дължина, която идеално пасва на тялото, в зависимост от вашето използване, с фиксирани катарама, която надеждно улавя допълнителен колан, за предотвратяване отслабването на подхлъзване и чанти за рамо, и може да се носи нашир, през рамо, рамо или в ръка. ✨ Дизайн с МНОЖЕСТВО джобове : Мини-скъпа поясная чанта има 2 джоба с ципове.Основен джоб с цип има 3 етажа стенни джоба за съхранение на всякакъв вид мобилен телефон, ключове, жак за слушалки, бутилки за вода, картички, слънчеви очила, червило и други предмети.Заден джоб с цип предпазва вашите ценности, ще ви осигури по-голямо удобство и освободи ръцете си. ? Широко използвани : Мини чанта за колан са едновременно стилни и универсални.Мини чанта за колан е идеален за мъже, жени и юноши за ежедневна употреба на открито, тренировки във фитнеса, тичане, каране на колело, риболов, пътуване и т. Можете да го дари своята съпруга, родители, деца, приятели и т.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

MIASHUI Дълги Ленени Панталони, Дамски Дамски Летни Плажни Шорти Юниорские Шорти с Загнутым Подолом Свободно Намаляване

100% Трикотажный памукПроизведено в САЩ и е бил внесен.Закопчалката на копчета доставка 715 дни.It е Изработ

BGN 1.67

dPois Мъжки Сатен Спортни Шорти Със Странична Цепка За Кикбоксинга, Ежедневни Панталони За Джогинг, Бански костюми

100% сатенИздърпайте закопчалка.Само ръчно пране.Мека и гладка на допир плат, дишащи и удобни в чорап.Диза

BGN 0.33

Малка Чанта За телефона, През рамо, Калъф с Клипс за колан за мобилни телефони, 6,5 Дамски Мъжки Пътна Чанта-Месинджър

【Съвместима модел】 Подходящ за мобилен телефон или на помалките таблети с размер до 6,5 инчаНапример, i P

BGN 1.00

Списание Спортс илюстрейтид с автограф на Лари Берда 1980 г., списание Бостън Селтикс PSA / DNA - Списания НБА с автограф

Ако има автограф, включва индивидуално пронумерованную с, защитена от неоторизиран достъпКатегория : С�

BGN 2.33

MIASHUI Frame Облекло, Макси Рокля за Жените, Лятно Ежедневното Свободно Елегантна Дълга Рокля Без Ръкави, Макси-Рокли

100% ПолиестерПроизведено в САЩ и е бил внесен.Закопчалката на копчета.Само ръчно пране.Sundresses Midi Женски Я�

BGN 8.06