• Новинка
awcnilacav за logitech-G900 G903 Hero Микропереключатель Смяна на Бутоните на Мишката Такса Кабела на Мишката резервни Части за Ремонт с кабел 2 бр./Чифт Детска Мишката Микроперек?

awcnilacav за logitech-G900 G903 Hero Микропереключатель Смяна на Бутоните на Мишката Такса Кабела на Мишката резервни

BGN 2.00

Брой продукти
В магазина

Отстраняване на неизправност на левия и десния бутони на мишката щракнете двукратно щракванеЗамяна на счупена, наранена, неизползваната такса за бутоните на мишката.Съвместим само с геймърска мишка на logitech - G900 G903.За правилен монтаж са необходими специални умения и техники.Моля, проверете като модел, така и на изображението, преди да направите покупката. 100% чисто нов и високо качество.за logitech-G900 G903 Hero микропереключатель Смяна на бутоните на мишката такса кабела на мишката резервни Части за ремонт с кабел 2 бр./чифт детска мишката микропереключатель Kailh 8.0/TTC 80 милиона кликвания на Срока на експлоатация Особености : 100% чисто нов и високо качество Сменете си счупената си, наранена, неизползваната бутон на мишката такса се използва? но тя може да работи в добро състояние е съвместим само с геймърска мишка на logitech-G900 G903.Отстраняване на неизправност на левия и десния бутони на мишката щракнете двукратно щракване.За правилен монтаж са необходими специални умения и техники.Моля, проверете като модел, така и на изображението, преди да направите покупката.Параметри : Подходящ за logitech-G900 G903 Микропереключатель мишката Материал : пластмаса Брой : 2 бр./чифт дълготрайност : 80 милиона Вид : Само такса за бутоните на мишката /с Kailh 8.0 / с TTC Размер на опаковката : около 5х5 см/1.97 см Опаковка включва : 2 x микропереключателя за бутоните на мишката (без мишка) Забележка : търговията на Дребно опаковки не.Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Характеристики на офертата

Suitable for logitech- G900 G903 Mouse Micro Switch:
Material:
Plastic
Quantity:
2Pcs/Pair
Click Life:
80 Million
Type:
Mouse Button Board Only/ with Kailh 8.0 / with TTC
Package Size:
approx 5x5cm/1.97x1.97in
Package Includes:
2 x Mouse Button Board Micro Switch (Without Mouse)
note:
No retail package.
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Подобни оферти

Геймърска подложка за мишка RGB, Голям led подложка за мишка с 14 режима на осветление, Гладка, Водоустойчива повърхност,

【14 РЕЖИМА на ОСВЕТЛЕНИЕ RGB подсветка】 : Подложка за мишка RGB има 14 режима на осветление, включително 7 ре�

BGN 0.33