• Новинка
Диамант Флакон с Мешочком - Тунизийски сандалово дърво

Диамант Флакон с Мешочком - Тунизийски сандалово дърво

BGN 16.63

Брой продукти
В магазина

Ако те е грижа за качеството на Спестете стотици долари за химически маркови "парфюми.Аромати Attar Bazaar ДРАГОЦЕННЫ и се предлагат в малки флакончиках, защото ЕДНА КАПКА Е ВСИЧКО, от КОЕТО ИМАТЕ НУЖДА!Продължава много месеци.Струва по-малко от десет цента за оферта.Сравнимо с най-скъпите парфюми на стойност стотици долари.Тази наистина уникална стойност. Кой друг иска Поток комплименти?Комплиментите винаги ви карат да се чувствате красиви.Но аттары също така поддържат връзка с вашите чувства, събуждат приятни спомени и помагат за поддържане на позитивно и щастливо настроение. Днес получих първата си поръчка от всички вас, и аз съм много впечатлен от качеството на продуктите.Те миришат чудесно!В действителност, един аромат е много подобен на много трудни за парфюми, които се продават за 150 долара. Добра сделка, ако искате да знаете моето мнение.Още веднъж благодаря за бързото обслужване и добри аромати.
Това Лардо
. Наскоро открих за себе си тунизийската пачули и много ми хареса аромат "ретро".Въпреки това, аз трябва да кажа, че моята смес от вашия тунизийски сандалово дърво и тунизийски кехлибар - това е, което подлудява мъжете!Аз имам толкова много комплименти относно тази смес, и дори да има приятели, които искат "още една бутилка", защото това показва любовта към своите партньори.Благодаря за романтика!
Лора Салми, Касъл Рок, Колорадо
. Тези Скъпоценни Масла са влезли в живота ми в края на осемдесетте.Вашият курсът ароматерапия се превърна в повратна точка в живота ми.Току-що завърших курс, когато майка ми е взел окончателното преминаване.Масла, които ще помогнат за облекчаване на моята загуба. (Както винаги, аз тестирую "всичко" от себе си, преди да ги използвате с клиентите си.) Промените бяха прекрасни!Още от "моите" масло е винаги под ръка.
Линда Sp, Сан Франциско, Калифорния
. Ако те е грижа за качеството на .Спестете стотици долари за химически маркови "парфюми.Аромати Attar Bazaar ДРАГОЦЕННЫ и се предлагат в малки флакончиках, защото ЕДНА КАПКА Е ВСИЧКО, от КОЕТО ИМАТЕ НУЖДА!Продължава много месеци.Струва по-малко от десет цента за оферта.Сравнимо с най-скъпите парфюми на стойност стотици долари.Тази наистина уникална стойност. Кой друг иска Поток комплименти?Комплиментите винаги ви карат да се чувствате красиви.Но аттары също така поддържат връзка с вашите чувства, събуждат приятни спомени и помагат за поддържане на позитивно и щастливо настроение. Днес получих първата си поръчка от всички вас, и аз съм много впечатлен от качеството на продуктите.Те миришат чудесно!В действителност, един аромат е много подобен на много трудни за парфюми, които се продават за 150 долара. Добра сделка, ако искате да знаете моето мнение.Още веднъж благодаря за бързото обслужване и добри аромати.
Това Лардо
. Наскоро открих за себе си тунизийската пачули и много ми хареса аромат "ретро".

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Люляк Спрей за тяло за жени, 2 Унция мъгла с продължителен аромат, Лек Цветен аромат за пролетта и лятото, Сладък,

ПОЧУВСТВАЙТЕ ЛИЛАВО ЦВЕТЯТА са В ПЪЛЕН РАЗЦВЕТ : Спрей този спрей за косата и тялото подобре да миришат �

BGN 5.13