• Новинка
Smeyta Автомобилно огледало за обратно виждане от дъжд, Защита за вежди, Кола огледало От дъжд, Огледален козирка за повечето автомобили, камиони и ванове (въглеродни ?

Smeyta Автомобилно огледало за обратно виждане от дъжд, Защита за вежди, Кола огледало От дъжд, Огледален

BGN 2.67

Брой продукти
В магазина

?Материал : Изработен от гъвкав ABS-пластмаса, 100% мек и еластичен (* Моля, не излагайте на висока температура, тя е деформиран, след продължително излагане на висока температура. ? Универсална кацане : (ДхШ) 18,2x5,8 см/7,2 см в дължина и от 2,3 инча, подходящ за повечето модели автомобили.Не всички превозни средства.(* Моля измерете размера на огледала за обратно виждане на колата, а след това поръчайте своя него). ? Лесна инсталация : просто свалям лепило и го закрепете от двете страни на огледалото за обратно виждане на автомобила и натиснете, за това, че остана. ?Функция : Водоустойчив лист помага за предотвратяване на дъжд и сняг, като ви позволява да получите по-ясен преглед отзад и по-безопасно шофиране, а също и да се повиши коефициентът на сигурност при шофиране. ? Чудесен подарък : В опаковка общо 2 броя огледални слънчеви очила за вежди.Той може да задоволи вашите нужди в ежедневната употреба и замяна, можете да го споделите със своите приятели, членове на семейството и колеги.Защитно фолио за вежди от дъжд в автомобилния огледалото за обратно виждане Smeyta защитно фолио от дъжд в автомобилния огледалото, предпазна козирка огледала за повечето автомобили, камиони и ванове.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Винт въздушен филтър на купето Rhino Tesla Model S 5-Слойный филтър, подобрен материал, по-дълъг живот и повече възможности

[СЪВМЕСТИМА модел] Този воздухозаборный HEPA филтър предназначена единствено за Tesla Model S Съвместим с возд�

BGN 9.33