• Новинка
Силиконов ремък A/ B с един ред, съвместим с умни часовник серия 6/5/4/3/2/1/SE Universal (38/40: Размер на 10, праскова)

Силиконов ремък A/ B с един ред, съвместим с умни часовник серия 6/5/4/3/2/1/SE Universal (38/40: Размер на 10,

BGN 3.80

Брой продукти
В магазина

【съвместими модели смарт часа】Силиконов каучук с един ред е съвместима с универсални смарт часовник серия 6/5/4/3/2/1/SE подходяща за смарт часа 38 мм /40 мм 42 мм / 44 мм. Тъй като тя е идеална по размер, трябва да го купуват в съответствие с вашите размери и модел часа. (Моля, прочетете нашите препоръки за измерване и таблицата с размери). 【Висококачествени материали】 Тази лента е изработена от висококачествен силикон и не се страхува от натягивания.Няма застежек или пряжек, то е удобно да се носят по всяко време на деня.Идеално за всички, които се занимават със спорт, се занимава със спорт и ежедневно използване. 【Възможности каишка】 на Разположение в различни цветове и размери, така че можете да изберете желания от вас каишка.Може да имате различен цвят за всеки повод деня и / или заедно!. 【Лесна инсталация】 Каишка с един ред, съвместим с умни часовник variable, идва с адаптер smart Linker за лесна инсталация. 【Уникален дизайн】 Нашите въжета имат безпроблемно кацане.Те са произведени по метода на цели калъпи за получаване на точния размер на каишка.Този каишка дишаща, водоустойчива, защитена от пот и стирающийся. 【съвместими модели смарт часа】Силиконов каучук с един ред е съвместима с универсални смарт часовник серия 6/5/4/3/2/1/SE. подходяща за смарт часа 38 мм /40 мм 42 мм / 44 мм. Тъй като тя е идеална по размер, трябва да го купуват в съответствие с вашите размери и модел часа. (Моля, прочетете нашите препоръки за измерване и таблицата с размери). 【Висококачествени материали】 Тази лента е изработена от висококачествен силикон и не се страхува от натягивания.Няма застежек или пряжек, то е удобно да се носят по всяко време на деня.Идеално за всички, които се занимават със спорт, се занимава със спорт и ежедневно използване. 【Възможности каишка】 на Разположение в различни цветове и размери, така че можете да изберете желания от вас каишка.Може да имате различен цвят за всеки повод деня и / или заедно!. 【Лесна инсталация】 Каишка с един ред, съвместим с умни часовник variable, идва с адаптер smart Linker за лесна инсталация. 【Уникален дизайн】 Нашите въжета имат безпроблемно кацане.Те са произведени по метода на цели калъпи за получаване на точния размер на каишка.Този каишка дишаща, водоустойчива, защитена от пот и стирающийся.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Държач за мобилен телефон, Окачена на шията, Стяга за мобилен телефон Juerly Мързеливо на леглото, Гъвкава Настолна

[Освободи ръцете си], дълго планина за мобилен телефон, дръжката може да се огъват във всякаква форма, ко�

BGN 6.71

Каишка за телефон SHANSHUI с Телефонен тросом, Каишка за китката, Регулируема Ключодържател, Каишка за телефон на врата си!

2 Обнови телефонен кабел с Dобразно затваряне с помощта на найновия кол на дантелаКаишка за мобилен теле

BGN 57.00

LMMDDP Зарядно устройство за телефон Универсална Мобилна Бързо Зареждане на Специално зарядно устройство, Индукционный

Богат на функции за ЗАЩИТА : проект за бъдещето, прави го тънък, не издава досадни звукови сигнали, не мир

BGN 2.67

Led лампа за селфи ATKTOP RGB за телефон, Led лампа за телефон за снимки с преносим статив, Преносима Околовръстен лампа за

【За всякакви нужди в което е направена снимката】за Да се подобри качеството на селфи, ние обновихме ди�

BGN 3.33

3 Опаковки за защитно фолио Google Pixel 7 Pro 【3 + 1 опаковка】 С 1 опаковка защитно фолио за обектива на камерата от закалено

❶ ▲ 【3 опаковки протектори за екран на Google Pixel 7 Pro 5 G】 Уникален дизайн, закалено стъкло твърдост 9 H за Googl

BGN 3.33