• Новинка
ONKENTET 2 бр. Комплект ножных педалите са Съвместими с Tesla Model 3 /Y 2017-2023, Аксесоари за въртене на педалите на производителността, Нескользящая Спирачна капак от Алуминие?

ONKENTET 2 бр. Комплект ножных педалите са Съвместими с Tesla Model 3 /Y 2017-2023, Аксесоари за въртене на педалите

BGN 0.33

Брой продукти
В магазина

? [Неща] е Изработена от висококачествена алуминиева сплав, която е по-добре от материал от неръждаема стомана, а задната част е изработена от гума, TPE, която е еластична и по-лесна и удобна ? [Дизайн нескользящих силиконови ленти] Силиконови ленти с 5 ленти за педала на газта и 8 ивици за педала на спирачките.Подобрят качеството на управление, увеличаване на зоната на покритие и направете си по-сигурна. ? [Лекота на инсталиране на] Не изисква пробиване или заваряване увеличете размер на оригиналния крак педала за повишаване на удобството на управление и лесно за почистване. ? [Индивидуален дизайн е подходящ за всички Tesla Model 3 / Y] е Подходяща за американския дизайн на шофиране, комплект накладки за ножных на педалите е подходящ за 2022 2023 2020 2021 2019 2017 2018 Tesla Model 3 и 2022 2023 2020 2021 2019 Tesla Model Y. ? [Съдържанието на опаковката] Педала на газта (червена) x1, Педала на спирачката (червена) x1. На педала на газта (червена) x1. На педала на газта (червена) x1. Калъф за облицовки на краката на педалите - това е аксесоари Tesla Model 3 / Y, разработени специално за Tesla Model 3 и Model Y. Здрава и нескользящая каучук подобрява цялостното впечатление от шофирането и сигурността.Подобрете стила и външния вид на стандартния модел 3 или Model Y с помощта на този комплект на педалите.Отказ от отговорност Този продукт не е лицензиран продукт на Tesla.Ние не претендираме за правото на собственост и не са свързани с Tesla.Авторско право и търговски марки Tesla принадлежат на техните собственици.Освен ако изрично не е посочено, тъй като такава, използването нас на търговски марки на трети лица, не показва някакви отношения, спонсорство или одобрение между нас и Tesla.Всички връзки нас (или името на фирмата) (или продавач) на търговски марки на трети страни, предназначени за идентификация на съответните стоки на трети лица и се считат за истински помощта в съответствие със закона за търговската марка.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

X Резервоар за радиатора на охлаждащата течност AUTOHAUX 17117573781 Разширителния Резервоара за преливане на охлаждащата

Резервоар за охлаждащата течност, прикрепен към радиатора и двигателя с помощта на маркучи и е важен ко�

BGN 1.00