• Новинка
Танцьор 12 м led водоустойчива батут, аксесоари за батут, подходящ за с търговска цел на trampolines диаметър 90 cm - 305 cm, 16 цветови вариации, играчки за батут, подходящи за игр?

Танцьор 12 м led водоустойчива батут, аксесоари за батут, подходящ за с търговска цел на trampolines диаметър 90 cm - 305 cm,

BGN 3.00

Брой продукти
В магазина

【Нощно осветление】 Нашата led светлинен панел може да се отразят край на рамката на батут с помощта до шестнадесет уникални режима на осветлениеСъздайте атмосфера, в която можете да се насладите на батутом през нощта. 【Свободно промяна на цвят с помощта на дистанционното управление】 Можете да избирате до 4 режима (Fade, Jump, ASYN Fade, ASYN JUMP) и 16 цвята (бял, червен, син, зелен, розов и т.) С помощта на дистанционното управление вие можете да промените цвят на подсветката по краищата в съответствие със собствените си предпочитания, както и разстоянието за управление може да бъде до 16 фута (около 4,9 метра). 【Обмислен дизайн】 Лампа edge е защитен със защитна тръба, за да издържат на натиск, а корпусът на батерията е херметически затворен, което е достатъчно за продължителна употреба, без да се притеснявате за повреда или дъжд; за подхранване всеки комплект тела се изисква 3 батерии тип АА (не влизат в комплекта вътре);. 【Лесна инсталация】 Гъвкава led лента позволява свободно да се сгъват или да придават форма, е просто поставяне на светодиодна лента по периметъра на ръба с помощта на цип.След това поставете батерията отделение под батут и използвайте дистанционното управление, за да изберете яркост, цвят, режим, чувствителност към отскок и включване / изключване. 【Чудесен подарък за деца】 Специално проектиран за игра на батут през нощта.Подходящ по размер на стандартната рамка на батут.Също така е идеален подарък за детето, който също ще се хареса. 【Нощно осветление】 Нашата led светлинен панел може да се отразят край на рамката на батут с помощта до шестнадесет уникални режима на осветление.Създайте атмосфера, в която можете да се насладите на батутом през нощта. 【Свободно промяна на цвят с помощта на дистанционното управление】 Можете да избирате до 4 режима (Fade, Jump, ASYN Fade, ASYN JUMP) и 16 цвята (бял, червен, син, зелен, розов и т.) С помощта на дистанционното управление вие можете да промените цвят на подсветката по краищата в съответствие със собствените си предпочитания, както и разстоянието за управление може да бъде до 16 фута (около 4,9 метра). 【Обмислен дизайн】 Лампа edge е защитен със защитна тръба, за да издържат на натиск, а корпусът на батерията е херметически затворен, което е достатъчно за продължителна употреба, без да се притеснявате за повреда или дъжд; за подхранване всеки комплект тела се изисква 3 батерии тип АА (не влизат в комплекта вътре);.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Професионална мрежа за игра на пиклбол Vinsguir, 22 фута, САЩ, регулируем размер на Преносима мрежа за игра на пиклбол,

Полиетиленово мрежа без възли и плат PVC 【Официален нормативен размер】 Набор от преносими мрежи за пикл

BGN 71.99

Използваните обувки Карлос Кореа Хюстън Астрос с автограф 2018 Кореа ЛОА - MLB Използвани футболни обувки, с автограф

Ако има автограф, включва индивидуално пронумерованную с, защитена от неоторизиран достъпКатегория; Из

BGN 1.33

Плюс размери, Дамски Лятна Модна Блуза С кръгло деколте и дълги Ръкави, Прозрачен Топ, Риза С Принтом, Дамски Блузи

Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стокатаПроизведено в САЩ и е бил внесен.�

BGN 3.73

Холограма с автограф на Тед Уилямс на Горната палуба на Американската лига бейзбол UDA - Бейзболни топки с Автографи

Ако има автограф, включва индивидуално пронумерованную с, защитена от неоторизиран достъпКатегория : Б�

BGN 0.33