• Новинка
Zerodeko 6 бр. Стойки за мобилни Телефони с Големи пръсти Поставка за Мобилни Телефони с Ръчен Държач за Десктоп Офис Настолен Таблет Държач за Мобилен Телефон Палеца Р?

Zerodeko 6 бр. Стойки за мобилни Телефони с Големи пръсти Поставка за Мобилни Телефони с Ръчен Държач за Десктоп Офис Настолен

BGN 0.33

Брой продукти
В магазина

? ДЪРЖАЧ за мобилен телефон с повдигнат палец; универсален държач за мобилен телефон с повдигнат палец за мобилен телефон държач за мобилен телефон с повдигнат палец, стойка за таблет за десктоп смартфон за мобилен телефон за таблетки за мобилни телефони – универсална регулируема гъвкавост. ? Удобна поставка за телефон; лесно регулиране на ъгъла на видимост на телефона, преместване на сладки дръжка нагоре и надолу. поддържа както вертикален, така и хоризонтален преглед. ? ПОСТАВКА за МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН с повдигнат палец; поставка за мобилен телефон с повдигнат палец, стойка за таблет за вашия десктоп на смартфон, мобилен телефон, таблетки за мобилни телефони – универсална регулируема гъвкавост. ? УДОБЕН държач за мобилен телефон; удобен държач за мобилен телефон готин, сладък, компактен, с уникален дизайн, забавен, като детска играчка. изработена от висококачествена пластмаса tpu, поставка за мобилен телефон, за по-гъвкава за разтягане, трайна. ? Кола за телефон; чудесно за плътно и надеждно задържане на мобилен телефон, за да работят без помощта на ръцете.мека пластмаса tpu предпазва вашето устройство от надраскване и подхлъзване. ? ДЪРЖАЧ за мобилен телефон с повдигнат палец; универсален държач за мобилен телефон с повдигнат палец за мобилен телефон. държач за мобилен телефон с повдигнат палец, стойка за таблет за десктоп смартфон за мобилен телефон за таблетки за мобилни телефони – универсална регулируема гъвкавост. ? Удобна поставка за телефон; лесно регулиране на ъгъла на видимост на телефона, преместване на сладки дръжка нагоре и надолу. поддържа както вертикален, така и хоризонтален преглед. ? ПОСТАВКА за МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН с повдигнат палец; поставка за мобилен телефон с повдигнат палец, стойка за таблет за вашия десктоп на смартфон, мобилен телефон, таблетки за мобилни телефони – универсална регулируема гъвкавост. ? УДОБЕН държач за мобилен телефон; удобен държач за мобилен телефон готин, сладък, компактен, с уникален дизайн, забавен, като детска играчка. изработена от висококачествена пластмаса tpu, поставка за мобилен телефон, за по-гъвкава за разтягане, трайна. ? Кола за телефон; чудесно за плътно и надеждно задържане на мобилен телефон, за да работят без помощта на ръцете.мека пластмаса tpu предпазва вашето устройство от надраскване и подхлъзване.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Закопчалка за телефон за автомобил на притежателя на телефон [Удобни дебели седалките] Държач за мобилен телефон, Hands

Натиснете бутона за отключване на задния панел на автомобилния притежателя на телефона, след което стя�

BGN 1.67

Вселената и Чужди Пътуване Сред Звездите на Площада Пръстен За Мобилен Телефон Поставка Притежателя Скоба Универсална

Размер : Размер : 3 Х 6 см; Размер на изображението : 2,8 x 2,8 виж Класификация : държач за телефонХарактеристи

BGN 24.50

WYKDD Лък От Мъниста Верижка за мобилен Телефон Със Защита От Загуба на Калъф За Телефон Каишка Чанта, Ключодържател

Употреба : мобилни телефони, портфейли, ключодържатели, ключовете за колата, леки електронни аксесоари,

BGN 82.17

ZJHYXYH Дамски верижка за мобилен телефон за момичета, анти-изгубен Каишка, Бижута за телефон, аксесоари за каишка от

Употреба : Каишка за ръка достатъчно издръжлив, за да запази мобилни телефони, портмонета, фотоапарати, �

BGN 61.78