• Новинка
Магнитна Дъска за игра на Дартс, за деца и възрастни, Двустранен Безопасна Дъска за игра на Дартс в помещения и на открито, 12 Магнитни Стреличка за 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 Мом?

Магнитна Дъска за игра на Дартс, за деца и възрастни, Двустранен Безопасна Дъска за игра на Дартс в помещения и на

BGN 1.33

Брой продукти
В магазина

1 Двустранна магнитна дъска за игра на дартс в голям размер : размер на дъската за игра на дартс е 15 инча, идеален размер за деца и възрастни, двустранен дизайн на дъската за игра на дартс увеличава удоволствието от играта в 2 пъти. Супер магнитна дъска за игра на дартс : Магнитна дъска за игра на дартс има силен магнетизъм и от двете страни, когато си дартс ударятся за дъската за игра на дартс, те ще са здраво притиснати един до друг, ще останат стабилни и не ще паднат. Магнитни стрели е по-безопасно : дартс магнитен, не са остри, магнитни стрели няма да навредят на децата (котки и кучета), сигурността и най-добрите усещания позволяват на децата се радват на забавни игри дартс. Лесен за носене : в затворени помещения или навън ни дъска за игра на дартс може лесно да се премести и да се мотае навсякъде, или, когато вие и вашето семейство пътувате, можете да я закачите и да се сложи в куфара, а когато тя ви трябва, винаги можете да я извадете и да се мотае, за да получите вашите деца или семейство може да си играе, че ще направи пътуването по-вълнуващо. Семейни срещи офис свободно време за забавления : идеален за офиси, партита, за семейства, рождени дни, коледни партита, игрални зали, пикници на открито, почивка в помещения и на открито отлични развлекателни игри за деца и възрастни. Забавни подаръци : като подарък за децата си, приятелите или любимите изпратете забавен идеален подарък за ваш любим човек, за рождения му ден, Коледа, Хелоуин или други празници, той ще бъде във възторг. Двустранна магнитна дъска за игра на дартс в голям размер : размер на дъската за игра на дартс е 15 инча, идеален размер за деца и възрастни, двустранен дизайн на дъската за игра на дартс увеличава удоволствието от играта в 2 пъти. Супер магнитна дъска за игра на дартс : Магнитна дъска за игра на дартс има силен магнетизъм и от двете страни, когато си дартс ударятся за дъската за игра на дартс, те ще са здраво притиснати един до друг, ще останат стабилни и не ще паднат. Магнитни стрели е по-безопасно : дартс магнитен, не са остри, магнитни стрели няма да навредят на децата (котки и кучета), сигурността и най-добрите усещания позволяват на децата се радват на забавни игри дартс. Лесен за носене : в затворени помещения или навън ни дъска за игра на дартс може лесно да се премести и да се мотае навсякъде, или, когато вие и вашето семейство пътувате, можете да я закачите и да се сложи в куфара, а когато тя ви трябва, винаги можете да я извадете и да се мотае, за да получите вашите деца или семейство може да си играе, че ще направи пътуването по-вълнуващо.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

SUNEZLGO 12 Опаковки Тенис топки, Спортни топки за Тенис за тренировки с високо кръвно налягане, Тенис Топки за Кучета,

Тенис топки премиумклас с високо налягане : Диаметър : 25 инча; Височина на отскок около 54 см.Те подобре да

BGN 1.00

Maiyifu-GJ Женски Двубортные Дънки с висока талия, Стрейчевые Дънкови панталони с подтяжкой задните части, копчета, панталони

?[Неща], Изработен от висококачествен деним, който притежава такива характеристики, като мекота, пропуск

BGN 48.40

Мъжки Бански костюми, Плажни Шорти на съвсем малък, Комфортни Мъжки Бански костюми, Спускане, Обикновена Ежедневни

• ❤• 【Изберете 12 размера по 】 У нас азиатски размер, който е твърде малък, вие трябва да изберете на 12 р

BGN 4.99