• Новинка
Зарядно за кола с USB съединителя 12: Qidoe 56 W, Зарядно устройство с няколко USB конектори, изход за мотоциклет 12 В двойна пристанище QC3.0 и PD 20 W USB-C с ключа, водоустойчив USB п?

Зарядно за кола с USB съединителя 12: Qidoe 56 W, Зарядно устройство с няколко USB конектори, изход за мотоциклет 12

BGN 0.33

Брой продукти
В магазина

За мобилни телефони, които поддържат Quick Charge 30, трябва да използвате оригиналния кабел или кабел, бързо зареждане за гарантиране на бързо зареждане. 1 * Усъвършенстване на 3-портов USB-изход за 12 V. тел 1 * 23,6 инча с предохранителем 10А. 1 * монтаж на панел. 1 * халки 3 устройства презареждат бързо едновременно, без да пречат един на друг. Автомобили на изход Qidoe с USB ключ за включване / изключване за икономия на енергия и предотвратяване на изхвърляне на батерията в режим на готовност. Съвместим с всички превозни средства В 12-24 В, включително морски пехотинец, четириядрен под наем, мотоциклет, камион, голф-кар, бусове, лодки, suv и др.Той е снабден с подвижна водоустойчив калъф, което го прави водоустойчив и пыленепроницаемым, което позволява да го използвате дори и в тежки условия.За електрическите инсталации : . Входно напрежение на този контакт 12 v постоянен ток 12 В 24 В, не може да се използва у дома като адаптер за захранване.Ако само преобразувател на напрежение не се използва за преобразуване на битови променлив ток в постоянно напрежение 12-24 волта. Ключ ключ по подразбиране е изключена.След рестартиране на превозното средство трябва отново да кликнете върху бутона, за да включите зарядното устройство.Тази конструкция е предназначена за предотвратяване на зарядното устройство е повредено, причинени от нестабилна ток при стартиране на колата. Не поддържа зареждане на преносими компютри, като Lenovo, HP, Dell, Macbook и т. Ако установите, че продуктът не работи след инсталация, моля, проверете дали има някои условия. Ако инсталирате за първи път, моля внимателно прочетете инструкциите за инсталиране, преди да инсталирате, свържете се с нас навреме, ако вие не го разбирате.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Огледало за слепи зони, Огледало за слепи зони във формата на вентилатор, Подобрено HD-Стъкло, Широкоугольное огледало

【HD поширок ъгъл на видимост】 : Наскоро обновен, леко извита повърхност и безрамочный дизайнефективно щ

BGN 3.03

Калъф за ръчна спирачка на колата,повече: Защитен Калъф За ръчна спирачка С Кристали, Универсален Калъф За Украса

Материал : Декоративни капака на автомобил на общия ръчната спирачка изработена от висококачествена ABS�

BGN 5.46

Универсална Писалка за парапет за входната врата, Помощна Летва за Стъпала на входа, Парапет за АВТОБУСА, Теглич, Кемпера,

парапет x АВТОБУСА е изработена от непромокаема полипропиленЗдрав материал за определяне на входните с

BGN 3.33