• Новинка
WALONER Чист носи етикет за услугата Косметичка за грим, Кожена Косметичка, Малка Косметичка за грим, Преносим Водоустойчив Пътен Органайзер за Тоалетни Принадлежнос?

WALONER Чист носи етикет за услугата Косметичка за грим, Кожена Косметичка, Малка Косметичка за грим, Преносим Водоустойчив

BGN 1.33

Брой продукти
В магазина

☻ ПРИЯТЕН ДИЗАЙН : в Чист чанта за Проста, но стилна, интересни шарки ще повдигнат настроението виТази косметичка е здрав и многофункциональна, а също така и водоустойчив и лесен за почистване.Може да побере всичко, което ви трябва за ежедневна употреба и за пътуване. ☻Мултифункционалност : В косметичке се използва 3 D правоъгълен дизайн, вътрешна подплата, покрита с пяна с памет ефект и не деформират, в тази косметичке можете не само да съхранявате вашата козметика, но и съхранение на тоалетни принадлежности, средства за грижа за кожата, електронни стоки, канцеларски материали и така нататък. ☻ Добре зашити : Косметичка от висококачествена мека кожа, водоустойчив, не избледняват, приятна на допир, в едно странично нетната джоба се съхранява си коректор, парфюм или червило, елегантна и удобна, изключително гладка ципа. ☻ Перфектен размер : размери на чанта за тоалетни принадлежности е около 7 см x 2,7 инча x 4.Това е идеалният размер за съхранение на козметика и аксесоари в чантата, чантата, багаж, предпоставка и много други.Аз вярвам, че това ще бъде един чудесен попутчик на пътуването!. ☻ Една ЧУДЕСНА идея за подарък : Тази чанта за тоалетни принадлежности, ще се превърне в идеален подарък за жена, приятелка, майка, сестра, дъщеря, семейство, любовници, подрастващите момичета в Деня на Свети Валентин, абитуриентски, бал, рожден ден, Коледа и други празници.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

BATRC SYXYSM Алпака Жираф Ръчна изработка Дърворезба Карикатура на Животните Телбод Подарък за Рожден Ден на Студентите (Цвят:

1 Бижута от естествени липа, издълбани ръчно и раскрашенные Тъй като ръчно изработени изделия от дървор�

BGN 3.33

LDCHNH Престилка Каубой Ресторант Цвете Работа Бариста за Кафе С Мляко Фризьорски салон Главен Готвач Студио за Красота

ПлатноДържава, както е посочено друго.Универсален размер за мъже и жени, с дизайн, осигуряващ тънка каца

BGN 0.33

Европейски, хол, антични, телефон, корпус от смола, стент от сплав, стационарен телефон, спалня, накити, един стар

Сензорен телефон в една линияРаботи на всяка стандартна домашна телефонна линия.Този напълно функцион�

BGN 0.33

РОМГейм Приключения малки мультяшек - Бъстър Излиза на свобода! Версия Ntsc 16 Бита 46 Пин Голяма Сива Детска Карта за

1 Висококачествени материали, сигурен и издръжлив Всички стоки са тествани Използвайте само игра на кас

BGN 7.65