• Новинка
Комплект видеоприборов за смартфони Andoer, включващи клетка за смартфон с 3 елементи за студено башмака + Led видеосигналы + Микрофон с ветрозащитным екран с амортизат?

Комплект видеоприборов за смартфони Andoer, включващи клетка за смартфон с 3 елементи за студено башмака + Led

BGN 1.33

Брой продукти
В магазина

【Комплект за видео за смартфон】 Комплект на филма, който включва в себе си портативен клетка за смарт телефон, мини-led светлини, настолен статив, дистанционно затвор, микрофон за запис на глас и ударное планина за микрофон, предназначена за запис на видео със смартфон и на живо 【Широка съвместимост】 Държач за смартфон с вграден клипс за телефон (регулируема широчина 4,5-10,5 см / 1,77 инча-4,13 инча) е съвместим с повечето смартфони, представени на пазара.Идва с дистанционно затвор, можете да управлявате вашия смартфон за правене на снимки с определена дистанция (около 10 метра). 【Мощна удължение】 конструкция с 3 елементи за студено башмака позволява лесно да се инсталира микрофон или мини-led светлини върху корпуса на смартфона, която ви позволява да записвате по-добри видеоклипове. 【Професионална видео】Мини-led лампа с 49 бр. светодиодни топки, цветна температура от 5500 K, с регулируема яркост и мини микрофон plug-and-play с амортизатором и ветрозащитным екран ще направят вашата видео на по-професионално. 【Няколко методи на работа】Поставка за смартфон поддържа използването на една или с две ръце, а благодарение на многото дупки за винтове с диаметър 1/4 инча можете да инсталирате на поставка за смартфон от приложената настолен статив или други скоби вертикално или хоризонтално за по-стабилни видеозаписи. Универсални възможности на закрепване : до няколко дупки 1/4 инча и 3 студена башмакам може да се приложи светодиодна крушка, микрофон, статив и други аксесоари. Отлична мобилност : е проектиран по такъв начин, че да бъде лесно, никога не се чувстват уморени, дори когато се използва в продължение на целия ден. Различни ъгли на заснемане : поддържа като портретен режим (вертикално), така и пейзажна режим (хоризонтално), както и използването на една или две ръце.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

SJSW За Apple Watch Ултра 49 мм Прозрачен Фторопластовый Луксозен Комплект Модификация Калъф и Лента За iWatch Series 8 на министерство

Държава, както е посочено другоЗакопчалката на ключалката.Съвместимост : Съвместим с Iwatch 49mm ultra series, съв�

BGN 2.67

WYKDD Бохемски Вятър Смола Цветни Бисерный Каишка За Мобилен Телефон Женски Очи Верижка За Мобилен Телефон Женски

Произволна комбинация от различни мъниста могат да отговорят на изискванията на цветовому комбинация �

BGN 29.00