• Новинка
HOTSYSTEM T5-12v 95ma Автомобилни Мини Лампи, Лампи Led GM GMC Групиране на измерване на Скоростта Осветление Осветление 10 бр.

HOTSYSTEM T5-12v 95ma Автомобилни Мини Лампи, Лампи Led GM GMC Групиране на измерване на Скоростта Осветление Осветление

BGN 42.44

Брой продукти
В магазина

Диаметър : 10 x 4,7 mm Работно напрежение : 12-14, 1,4 W. Качество, тествани, за да се гарантира безпроблемна инсталация и изпълнение.Използването на съвременни материали осигурява по-дълъг и надежден експлоатационен период.Моля, уверете се, че това е правилният номер на частта, преди да поръчате.Диаметър : 10 x 4,7 mm. Работно напрежение : 12-14, 1,4 W. Качество, тествани, за да се гарантира безпроблемна инсталация и изпълнение.Използването на съвременни материали осигурява по-дълъг и надежден експлоатационен период.Моля, уверете се, че това е правилният номер на частта, преди да поръчате.HOTSYSTEM се стреми да предлага сигурна и интелектуална енергия, разработва модни и креативную електроника за клиенти по целия свят, като се фокусира върху подобряване на качеството покупки онлайн.Тези крушки трябва да бъдат запоени на дънната платка на КОМПЮТЪРА.Трябва да е напълно разглобена Клъстер, за да получите достъп до тях.При използването на тези лампи от син в гнездото може да се откаже.

Характеристики на офертата

Подобни оферти