• Новинка
Вериги за сняг за кола, 10 бр. Вериги за Сняг на Гуми, Мини Автомобилни Регулируеми Универсални Аварийни Тракшън Гуми, Вериги за Сняг Кал, Ширина гуми 185-295 мм /7,2-11,6 ИНЧ?

Вериги за сняг за кола, 10 бр. Вериги за Сняг на Гуми, Мини Автомобилни Регулируеми Универсални Аварийни Тракшън

BGN 3.33

Брой продукти
В магазина

?【МОДЕРНИЗИРАНИ ВЕРИГИ за сняг 2022 ГОДИНА】 : Тези автомобилни вериги за сняг, изработени от висококачествена гума и износоустойчивост нескользящих пирони, гуманизированный дизайн от легирана стомана, добри характеристики на противопехотни мини, счупване на лед и сцепление с пътя 100% дъвка - гумен материал, устойчив на ниски температури - устойчиви на ниски температури от минус 50 градуса по Целзий. ?【 Подходящ за повечето коли】 : модели на тези вериги за сняг спорт ютилити превозно средство ширина 7,2 "-11,6" (185 мм и 295 мм) Със специални стена, от естествени материали, с трайно противоизносной конструкция.Колан style прилепен до автобуса и е подходящ почти за всяка гума на лек автомобил, suv или лек камион. ?【 Лесна ИНСТАЛАЦИЯ И премахване】 : Нашите автомобилни вериги за сняг, с регулируеми натяжными презрамки, което опростява настройката на устройството, в шина.Шина верига осигурява много добро сцепление върху снежна кал или пясък, няма да навреди на гума, колелото или на път. ?【 Предпоставка включва】 : 10 бр. вериги за сняг на гуми, мини верига, преносим опаковъчна чанта и чифт ръкавици, осигуряват гладко возене и по-добре да не върху плоска повърхност. ?【Безопасно ШОФИРАНЕ】 : Вериги за сняг за гуми лесно да носите със себе си и да се използват за превръщане на всяка спешна помощ на пътя.Можете да го инсталирате на гумите на вашия автомобил в рамките на няколко минути и спаси вашата кола от трудна ситуация, може да го поставите в автомобил по всяко време в режим на готовност.Осигурява перфектни резултати при лоши атмосферни условия, като например сняг, кал или лед, благодарение на двухслойному фигурата с дърворезба. ?【МОДЕРНИЗИРАНИ ВЕРИГИ за сняг 2022 ГОДИНА】 : Тези автомобилни вериги за сняг, изработени от висококачествена гума и износоустойчивост нескользящих пирони, гуманизированный дизайн от легирана стомана, добри характеристики на противопехотни мини, счупване на лед и сцепление с пътя. 100% дъвка - гумен материал, устойчив на ниски температури - устойчиви на ниски температури от минус 50 градуса по Целзий. ?【 Подходящ за повечето коли】 : модели на тези вериги за сняг спорт ютилити превозно средство ширина 7,2 "-11,6" (185 мм и 295 мм) Със специални стена, от естествени материали, с трайно противоизносной конструкция.Колан style прилепен до автобуса и е подходящ почти за всяка гума на лек автомобил, suv или лек камион. ?【 Лесна ИНСТАЛАЦИЯ И премахване】 : Нашите автомобилни вериги за сняг, с регулируеми натяжными презрамки, което опростява настройката на устройството, в шина.Шина верига осигурява много добро сцепление върху снежна кал или пясък, няма да навреди на гума, колелото или на път. ?【 Предпоставка включва】 : 10 бр. вериги за сняг на гуми, мини верига, преносим опаковъчна чанта и чифт ръкавици, осигуряват гладко возене и по-добре да не върху плоска повърхност.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

qinwa 4ШТ 63 мм, Лъскаво черно и Хром капачки за централна главината на колелото С Логото на Дискове са Подходящи за L (черен)

4шт 63 мм БЛЯСЪКчерни И хромирани централните капачки на главините на КОЛЕЛАТА С логото на ДИСКОВЕ са Под

BGN 43.60

Комплект за Облекчаване на Гайки с Предпазител колела 23 бр. Авто Противоугонный Ключ За Облекчаване на Гайки с Ключа

【Набор от ключове за облекчаване на болтови гайки с натъртвания】, Специално предназначени за облекчав

BGN 0.67

Комплект от 2 теми с ключалка 1/4 На Цельнометаллическом пневматическом патронник, Преносими и Мини Въздушен Компресор,

Хонорар ID 1 / 4 " на пневматическом патронник с гледки на потока на 90 градуса, нажимается палецаПатронник �

BGN 3.73