• Новинка
Безжични контролери Womnord Xbox One Elite Резервни части Сменяеми накладки за палците D-Образни накладки за контролера на Xbox one 11 бр.

Безжични контролери Womnord Xbox One Elite Резервни части Сменяеми накладки за палците D-Образни накладки за контролера

BGN 13.37

Брой продукти
В магазина

Комплект от 11 части за безжичен контролер Xbox One Elite Wireless (6 дръжки и 2 D-pad)Също така идва с отвертка. 100% същия размера на части контролер Xbox One Elite.Сменете си безконтактен контролер на Xbox one Elite 6. Сменете джойстици + D-pad.Също така е подходящ за официални контролери за Xbox One.Ако имате контролер на Xbox One, можете да закупите контролер Xbox one Elite след подмяна на тези части.Всяка поръчка се доставя с 4 изпъкнали и 2 вогнутыми дръжки от 100% силикон без замъгляване + 2 метални долните дюзи и отвертка, за да ги замени. 6 сменяеми с джойстик и 2 D-пэда за промяна на точността и скоростта на играта за контролера на Xbox One, идеално подходящи за Halo, COD.Лесна замяна - демонтаж безжичен или жичен контролер Xbox One чрез нашия инструмент за долните накладки и безплатна замяна на силиконови облицовки.Комплект от 11 части за безжичен контролер Xbox One Elite Wireless (6 дръжки и 2 D-pad).Също така идва с отвертка. 100% същия размера на части контролер Xbox One Elite.Сменете си безконтактен контролер на Xbox one Elite 6. Сменете джойстици + D-pad.Също така е подходящ за официални контролери за Xbox One.Ако имате контролер на Xbox One, можете да закупите контролер Xbox one Elite след подмяна на тези части.Всяка поръчка се доставя с 4 изпъкнали и 2 вогнутыми дръжки от 100% силикон без замъгляване + 2 метални долните дюзи и отвертка, за да ги замени. 6 сменяеми с джойстик и 2 D-пэда за промяна на точността и скоростта на играта за контролера на Xbox One, идеално подходящи за Halo, COD.Лесна замяна - демонтаж безжичен или жичен контролер Xbox One чрез нашия инструмент за долните накладки и безплатна замяна на силиконови облицовки. 100% подходящ за контролера на Xbox One Elite Високо качество и трайност Идеална за засаждане и идеален заместител за вашия Xbox One Elite.Нужда от техническа вътрешен монтаж.Променяйте врати D-образни накладки за подобряване на точността и скоростта на играта.Thumbsticks6 Променете места джойстици Thumbsticks.Смените на главата пръчици за палеца, които най-много харесват. D-образна облицовки са изработени от метал с военно предназначение от неръждаема стомана и магнит, което ги прави удобни и издръжливи.Вместо да купуват нови безжични контролери Elite замяна на счупена поставка за палците за безжичен контролер Xbox one Elite.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство, Двойно Зарядно устройство за геймпада, Екологично Чист DC 5V

Докинг станция с двойно зарядно устройство, специално предназначени за контролериИдва с 2 акумулаторни

BGN 0.33

Rokid Mini Hub Конвертор за презареждане, Аксесоари за стъкло Air AR за смартфон Switch Xbox, използвайте по време на зареждане

【Сценарий за използване на Mini Hub】 Когато точките са свързани към смартфон чрез минихъб, функция за заре

BGN 24.66

Изключително Мек Противоскользящий Силиконов Калъф за контролера, Скинове, Дръжки за палеца, Шапки, Защитен Калъф за

Висококачествен силиконов калъф за контролери Xbox One X и One S Важно : този продукт не е подходящ за контроли

BGN 2.33