• Новинка
Тампон върху Страничното Крило на колата, Странично отдушник за Subaru BRZ и Toyota 86 2022, Странични Хрилете на Крилото, отдушник, Декоративна Стикер Странично Крило (Черен ?

Тампон върху Страничното Крило на колата, Странично отдушник за Subaru BRZ и Toyota 86 2022, Странични Хрилете на

BGN 41.79

Брой продукти
В магазина

【Модел】 идеален за Subaru BRZ и Toyota 86 2022 【Материал】 е Изработен от висококачествена ABS-пластмаса. Насладете се на супер стръмни и изискан външен вид на колата си след монтаж. 【Стилен външен вид】 Красива и лъскава украса за вашия автомобил, направете си стилен и выделяющимся!. 【Лесна инсталация】 Автомобили залепваща лента прикрепена, просто повдигна и я залепете.Лесна инсталация.Никакви промени не се изисква. 【Служба удовлетвореност на】 Ако не сте доволни от нашите стоки са 100% , просто се върни в пълен размер в рамките на 30 дни, без въпроси.Премиальная подкрепа и 1 година на следпродажбено обслужване.Характеристики Материал : Изработен е от висококачествена ABS пластмаса-Повърхност е боядисана печене и обработена UV-радиация -Лесна инсталация с помощта на двупосочна лента - Цвят : карбон/черен мат/гланц черно -Моля, потвърдете, че моделът на колата е същото като на картинката, преди да изпратите поръчката -Забележка-В случай, че при някои модели автомобили, тя ще падне, просто добавете малко лента и поставете капака обратно, тогава те ще работят идеално Описание на Типа на продукта : Аксесоари за външността на автомобила Начин на инсталиране : 1) Почистете повърхността, пазете я чиста и суха. 2) Поставете и нагласете. (на обратната страна на облицовки нанесен автоклей 3 M) 3) Моля, силно стиснете, особено по краищата, поне през 2 минути след инсталацията. 4) Използването на сешоар за коса (обдув горещ въздух) и в студено време. 5) Моля, съхранявайте далеч от водата и съхранявайте на сухо след инсталацията в рамките на 72 часа/3 дни.Пакетът включва : 2 елемента Крило Странично отдушник Изходна капак Завърши.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

cueclue 10 БР., Комплект за кола за Автоматична антена във формата на Акула Акула, Сплитер Въжета задна Броня, Автоматична

? Външна украса : Модерен стил EVO, структура от въглеродни влакна, гладка и лъскава повърхност, хладно и о�

BGN 56.33