• Новинка
Въздушен патрон BJSIA, 1/4 инча NPT С отворен потока, Директен Хонорар Шиномонтажном патронник със скоба за накачивающего сензор, Аксесоари за компресори, Мед, опаковки ?

Въздушен патрон BJSIA, 1/4 инча NPT С отворен потока, Директен Хонорар Шиномонтажном патронник със скоба за

BGN 4.76

Брой продукти
В магазина

【Меден материал】 Внимателно избира суровинитеПневматичен патронник с директен заключващ механизъм е изработен от мед, която се различава по-голяма здравина и издръжливост при висока твърдост. 【Специално разработен дизайн】Въздушен патрон с отворен поток е подходящ за повечето накачивающих устройства, но е разработен специално за използване с датчици за изпомпване на гуми.Дизайн на пневматични патронник позволява лесно помпа гуми, дори и на работни автомобилите на големи камиони.Не е необходимо поставяне на касета на штокам клапани, тъй като определя стяга здраво улавя въздушен патрон в штоке на автомобила. 【Лесно да се отстранява и се определя】 Напълно мед въздушен патрон може да се определи въздушен интерфейс, който може лесно да се свали, маркуч се определя чрез вдавливания на тръбата в отвора, докато механизмът не се заключва, ще трябва да махнете маркуча, просто кликнете на спусковую дръжката, никакви средства не се изисква. 【Тип конектор】Пневматичен патронник подходящ за инсталация с един NPT 1/4 инча, подходящ за накачивателей гуми, манометров колесни налягане, компресори и т. Корона патронник за гуми, подходящи за дюзи превозни средства. 【Прилагането на】Пневматичен патронник с фиксиране на открито поток е подходящ за велосипеди, автомобили, мотоциклети, джипове, камиони и т. 【Меден материал】 Внимателно избира суровините.Пневматичен патронник с директен заключващ механизъм е изработен от мед, която се различава по-голяма здравина и издръжливост при висока твърдост. 【Специално разработен дизайн】Въздушен патрон с отворен поток е подходящ за повечето накачивающих устройства, но е разработен специално за използване с датчици за изпомпване на гуми.Дизайн на пневматични патронник позволява лесно помпа гуми, дори и на работни автомобилите на големи камиони.Не е необходимо поставяне на касета на штокам клапани, тъй като определя стяга здраво улавя въздушен патрон в штоке на автомобила. 【Лесно да се отстранява и се определя】 Напълно мед въздушен патрон може да се определи въздушен интерфейс, който може лесно да се свали, маркуч се определя чрез вдавливания на тръбата в отвора, докато механизмът не се заключва, ще трябва да махнете маркуча, просто кликнете на спусковую дръжката, никакви средства не се изисква.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

15-цолови тасове OMAC за Nissan Black Matt и Violet 4 бр. Капака Джанти - Шапки ступиц - Подмяна на външната повърхност на автомобилни

В комплекта са включени 120 тасовеПроизведено в Италия, произведено от Pa66 М 20 + PP ABS за подобра износоустой

BGN 1.67