• Новинка
Комплект клемм LC LICTOP 5/16с дистанционно захранване от батерията Премиум-клас, комплект от 2 клемм (8 мм, червени и черни цветове)

Комплект клемм LC LICTOP 5/16с дистанционно захранване от батерията Премиум-клас, комплект от 2 клемм (8 мм,

BGN 0.33

Брой продукти
В магазина

Пратката включва : 2 штекерных конектор (черен x 1; червен x 1) клеммная блок с висок ток 8 mm (5/16 ").Лесна инсталация и гъвкавост при използването.Характеристики : Клеммная блок от чиста мед, висока ефективност, бакелитовый изолационен материал с перфектни показатели за безопасност.Лесно инсталиране : система от 2 гайки лесен за инсталиране и огъване за затягане на connector, без да се притеснявате за това, че болт открутится от болта.Приложение : Широко се използва при разделянето и разпределението на заваръчни апарати, зарядни устройства, генератори, лодки, джипове, камиони, леки автомобили, слънчеви батерии.Пратката включва : 2 штекерных конектор (черен x 1; червен x 1). клеммная блок с висок ток 8 mm (5/16 ").Лесна инсталация и гъвкавост при използването.Характеристики : Клеммная блок от чиста мед, висока ефективност, бакелитовый изолационен материал с перфектни показатели за безопасност.Лесно инсталиране : система от 2 гайки лесен за инсталиране и огъване за затягане на connector, без да се притеснявате за това, че болт открутится от болта.Приложение : Широко се използва при разделянето и разпределението на заваръчни апарати, зарядни устройства, генератори, лодки, джипове, камиони, леки автомобили, слънчеви батерии.Пакетът включва : 1 x red пощенска терминал. 1 x черен пощенска терминал. * Въведение в магазин и сервиз : Първи приоритет LICTOP е удовлетвореността на клиентите.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще бъдем за първи път, за да ви помогне да реши проблема. * Забележка : поради ръчно измерване на различна производствена партида, в размер, тегло, цвят, са възможни някои грешки, грешка е в рамките на 5% от обикновен повод. (Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Аксесоари за splash щит Черен цвят за кола CHVIIN, 4 бр., Дилататори на Предните и Задните колела за клубни коли с Самонарезающими

【Подходящ за】Подходящ за Kadjar 20152022 (преди покупка, моля, пишете ми си моделна година 【Материал】Изработ

BGN 27.24