• Новинка
Втора кожа ROTM в ивицата Тюркоаз (прозрачен) Дизайн от ROTM/за Xperia acro HD IS12S/au ASEXHD-PCCL-202-Y396

Втора кожа ROTM в ивицата Тюркоаз (прозрачен) Дизайн от ROTM/за Xperia acro HD IS12S/au ASEXHD-PCCL-202-Y396

BGN 21.01

Брой продукти
В магазина

Този калъф за смартфон е "ВТОРА КОЖА" на популярна марка с огромно количество съвместими модели и дизайни!Материал : Корпус корпус / ABS. Обработка на : прехвърляне на филм, нанасяне на горния слой.Диапазон за печат : цялата повърхност печат.Този калъф за смартфон е "ВТОРА КОЖА" на популярна марка с огромно количество съвместими модели и дизайни!.Материал : Корпус корпус / ABS. Обработка на : прехвърляне на филм, нанасяне на горния слой.Диапазон за печат : цялата повърхност печат.Предпазва вашия смартфон от надраскване.Много е лесно да се премахне.Носете със себе си модерен дизайн, който се усеща като смяна на дрехите! [Описанието] Калъф Xperia acro HD IS12 S /о с освежаващ ефект райе, направен в приятна цветова гама. [Технически характеристики] Материали : Тяло на корпуса / поликарбонат Обработка : UV-отверждающиеся мастило, финишно покритие обхват на печат : Плосък печат (странични страни не са отпечатани).Съвместими модели : Xperia acro HD IS12 S /au * Техническите характеристики могат да се променят без предварително уведомление. ※ Образ е съставен изображение. ※ Цялата работа с продуктите, произведени ръчно в Япония квалифицирани майстори. ※ Защитава гърба и ханша. ※ Телефонът може да се зарежда с помощта на включения своята практика (само с кабел), не е съвместим с честота устройства настолен тип. [За времето на доставка] * Тъй като всяко продуктът е произведен ръчно от майстор, доставката може да отнеме до 3 седмици.Моля, потвърдете.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Victor 0690-0011 Обратен клапан за Горелки и на Регулатора, Комплект Обратни клапани за горелката CTO/CTF (Кислород/Гориво)

Клапан за подаване на горелкатаТехнически директор и горелка CTFобратен клапан.Двойка комплект (кислоро

BGN 17.57

X-DREE Carpenter Метална рамка с капацитет 10 инча С Регулируем монтиране на шпиндела G Технологична Клип 2 елемента (Carpintero

Тегло : 1018 г; Капацитет : 0250 мм / 010" Име на продукта : Скоба за фиксиране на шпиндела G; Съдържание на опако�

BGN 3.33

3. Издълбани Афродизии с изображение на божество Рози и Дионис в римски стил Себастиан. - чаша за стейна на 22 унция (stn-361685-1)

Изработен е от бяла керамика с лъскаво покритиеИзображението отпечатани от двете страни.Предлага се в 2

BGN 26.75