• Новинка
Тези безжични слушалки Avantree Ace Bluetooth 5.2 с адаптивни звук aptX, функция приложения, Шумоизолация, 4 микрофона за ясно улавяне на гласа, регулатор на силата на звука, слуш?

Тези безжични слушалки Avantree Ace Bluetooth 5.2 с адаптивни звук aptX, функция приложения, Шумоизолация, 4

BGN 3.33

Брой продукти
В магазина

【При всякакви метеорологични условия, през цялата година】 Клас на водоустойчивост IPX5 прави безжични спортни слушалки Ace 130 напълно е за дъжд от пот и дъжд Не се колебайте да ги вземат със себе си на интензивна тренировка, те са проектирани така, че да издържат износването, в рамките на цялата година.Слушалки се доставят с автоматична гаранция 1 година и допълнителен година (общо 2 г.) при регистрацията. 【Създаване на вашия звук】 имате ли Нужда от безжични слушалки Ace 130 с по-ниски честоти за тренировки?Няма проблеми!Изтеглете безплатно мобилно приложение "Avantree Center" и настройте звука по свой вкус с помощта на нашия лесен за използване меню настройки на еквалайзера (EQ); регулиране на това, което вие чувате, и направете тези удивителни истински безжични спортни слушалки по-индивидуални. 【Говори ясно, навсякъде】 Средата на джогинг, и изведнъж се обажда вашият мениджър?Не се притеснявай, ние ще ви прикроем!Оборудван е с четири микрофона с шумопотискане c Vc 8.0, всеки път, когато приемате повикване с помощта на Avantree Ace 130, интелигентен алгоритъм разпознава и филтрира всички нежелани шумове около вас, за да ви е ясно да се чуе, където и да се намирате. 【Поставяне на меки втулки от силиконов гел, закрепени към всеки вкладышу, удобни, но са изключително ефективни за задържане на обшивки на мястото, дори по време на най-интензивните упражнения и в най-тежки климатични условия.Те остават в сила, така че не е нужно да правя това. 【Високо качество на звука】 Благодарение на най-новата Bluetooth технология 5.2 и сертифицированному адаптивному Bluetooth от Qualcomm apt X, вече не е нужно да се притеснявате за загуба на качеството на звука при безжичен пренос; Avantree Ace 130 отлично се справя с отглеждането на скорост на предаване на любимите саундтраци, така че винаги можете да ги чуете ясно. 【НЕ Е ИДЕАЛЕН ЗА.】 Слушалки Ace е плътно и са най-подходящи за тези, които искат отлична шумоизолация Поради характеристиките на дизайна, те може да не са най-удобни за хора с малки уши или тези, които предпочитат повече свободно седи втулки.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Подложка за Мишка Геймър КОМПЮТРИ Настолни Игри Аксесоари Подложка За Мишка, Клавиатура на Лаптоп Подложка За Мишка

【Уникално предимство】 Тази игра подложка за мишката се захранва от USBкабел, разполага с 9 цвята, 12 режим

BGN 61.69

Детска мишка с 14 Програмируеми бутона, Высокоточным лазер E-YOOSO НА 10 000 DPI, с ергономичен дизайн оптични игрални мишки

Детска мишката EYOOSO това е висока инжекция програмируеми детска мишка с RGB led подсветка, може да се прогр�

BGN 1.33

Подложка за Мишка Геймър КОМПЮТРИ Настолни Игри Аксесоари Подложка За Мишка, Клавиатура на Лаптоп Подложка За Мишка

【Уникално предимство】 Тази игра подложка за мишката се захранва от USBкабел, разполага с 9 цвята, 12 режим

BGN 1.33