• Новинка
[2 1] Водоустойчив калъф Bling, който е Съвместим за Apple Watch 41 мм серия 8/7 с предпазно фолио от закалено стъкло, 2 женски Редица Броня С кристали 360 Защитен Твърд калъф за iWat

[2 1] Водоустойчив калъф Bling, който е Съвместим за Apple Watch 41 мм серия 8/7 с предпазно фолио от закалено стъкло,

BGN 2.00

Брой продукти
В магазина

【Съвместими модели 】 Водоустойчив калъф за Apple Watch Recoppa съвместим с Apple watch серия 6/5/4/SE 40 мм 44 мм, серия 8/7 41 мм, 45 мм моля, внимателно да потвърдите размера на вашия Apple Watch преди да си купите (забележка : в комплектът не са включени Apple Watch). 【Обновен водоустойчив дизайн】 Защитно фолио за дисплея на Apple watch е с дизайн на предната и задната капачки, вграден о-пръстен, по-ефективно предпазва от ежедневното нахлуване на вода и влага в часове, не се отразява на сетивна чувствителност на Apple watch, подходящ за ежедневието и дейности на открито, като например пазаруване, партита, срещи, йога, спорт, къмпинг и т. 【Материал премиум-клас】 Този калъф за Apple Watch "2 в 1" е изработен от висококачествени материали за КОМПЮТРИ и защитно фолио от закалено стъкло 9 HD, която леко се затваря екран Apple watch, извити ръбове и задната рамка. конструкция на корпуса 2 в 1 защитава вашите i Watch от удари и надраскване на 360 градуса. 【Блестящ кристал】 На ръба на бронята Apple watch инкрустирани кристали и кристални премиум-клас, които блестят на слънцето и, когато е осветен, правят си часовник елегантен и привлекателен.Това е идеален подарък за всички видове тържества, като годишнина, среща, рожден ден, парти, Свети Валентин, Ден на майката, Ден на благодарността, Коледа и т. Диамант, здрав и му е лесно да свали с рамки Apple watch. 【Лесна инсталация】 Този калъф е лесен за инсталиране и отстраняване, без да махате каишка, също така може да се зарежда директно.Ако имате някакви проблеми с нашите калъф i Watch, моля, свържете се с нас за първи път, ние обещаваме, че ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа. Множествен избор, чудесно за всекидневния живот.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Бостонские Териери Сгъваем Държач За Телефон, Стойка За Таблет Регулируема Поставка За Мобилен Телефон Аксесоари

Тази регулируема настолна поставка за мобилен телефон, изработен от пластмаса + алуминиеви джанти + акр�

BGN 3.00

КАПИТАН ВИКИНГИТЕ Магнитен Държач За Телефон с Родословие, Безшевни Зелен Модел Регулируема Завъртане на 360 Градуса

Материал : окисляване алуминиева сплавСребърен държач за мобилен телефон (светещи) регулируем ъгъл на н

BGN 33.89

Поставка за телефон UKON, подвижна стойка за телефонен пръстен, метална поставка за мобилен телефон с 2 ультратонкими

Иновативен притежателя на пръстена за телефон : Пръст лесно минава през пръстен, което го прави поудобе�

BGN 5.99

Триизмерно изображение на плажа Sarasota в сюрреалистических зелено-бели и синьо-зелени тонове - телефонът Звъни (phr_359624_1)

Многофункционалност : Дръжка с телефонен пръстен позволява здраво задържане на устройството по време н

BGN 9.23