• Новинка
otoez Магнитни Лигавицата на крилата за Механици от Изкуствена кожа с Дебелина 34x24,5 инча, Защитни Подложки за автомобилни крила за ремонт, Предотвратяване на драскот?

otoez Магнитни Лигавицата на крилата за Механици от Изкуствена кожа с Дебелина 34x24,5 инча, Защитни Подложки

BGN 3.33

Брой продукти
В магазина

【На ефективността на защитата на】 Този магнитен калъф за крило премиум-клас за механици ще осигури на вашия автомобил с максимална ефективност за защита, защита на вашия автомобил от надраскване и повреди по време на ремонтни работиРазмер на килима на крилото е 34 x 24,5", е подходящо за повечето автомобили. 【Преносим калъф за крилото】 Този универсален кола протектор на крилото е лесен за пренасяне и се съхранява!Можете да вадя го, когато искате да защитите вашата кола.След употреба може да се сгъне и да го сложи в задния отделение.Лесно почистване и измиване. 【Материал премиум-клас】 Повърхността на автомобил на крилото е изработена от водоустойчива изкуствена кожа, която е стабилна, моющейся и антикорозионна.Покритие крилото Otoez изключително гъст, и чрез него нищо няма да мине.Неговото вътрешно уплътнение е изработена от мека набивки, така че няма нужда да се притеснявате, че тя не поцарапает колата. 【Сверхсильные магнити】 Този автомобил калъф за крилото е снабден с 3-силни магнити и 2 куки, които ще се избегне подхлъзване своята практика.Този магнитен automobile калъф може лесно да бъде приложен и се инсталира дори и в екстремни климатични условия. 【Професионално обслужване】 Нашата мисия е да предоставя превъзходно обслужване на продукти на по-добра цена.Ние ще се стреми да повиши удовлетвореността на клиентите.Ако срещнете някакви проблеми с продукти, ние предлагаме гаранция за връщане на парите.Характеристики Цвят : черен, черно-синьо, черно и червено Размер : 34 x 24,5" Материал : кожа Приложими модели : Обикновено подходящ за всички автомобили Опаковка : 1x мат крило Предимства : Водоустойчива синтетична кожа, трудно износващи се, пере и антикорозионна.Защитава вашия автомобил от надраскване и следи от бутане.Три силни магнита и две куки, лесно се фиксират и определят.Ако се сблъскате с някакви проблеми по време на употреба, моля, изпратете ни електронно писмо, ние ще ви предоставим удовлетворенный услуги.Всеки дефектен продукт, моля, уведомете ни и ние ще ви изпратим замяна безплатно.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Аксесоари за Огледала за обратно виждане Beaumile Bling Еластичен Плюшено Калъфче за Огледала за Обратно виждане на Колата

?⌊Луксозна диамантена кола декор⌉Брилянтен капачка огледало за обратно виждане блести под светлината

BGN 0.33

Спирачните Челюсти ремарке с оси ход – Спирачните Челюсти Dexter 10-12K, Дискови спирачки на ремаркето - резервни Части

1 Челюсти на дисковата спирачка за спирачни възли Dexter 10 K и 12 K с винта за обезвъздушаване 1 Челюсти на дис�

BGN 1.67

Автомобилни Часовници с наклеиванием на таблото 2 елемента, Мини-Флуоресцентни Автомобилни Вентилационни Часовник,

1,57 ИНЧА МИНИАВТОМОБИЛНИ ЧАСОВНИЦИ : Автомобилни вентилационни часовник с диаметър 1,57 инча не само заем�

BGN 2.33