• Новинка
Обзавеждане за лабораторен микроскоп FIERRG CTV 1/2 1/3 1X Адаптер 0.3 X 0.5 X C за Монтиране на Обектив Адаптер за Стереомикроскопа Аксесоари за микроскоп (Размер: 0.3 X и CTV 1-3)

Обзавеждане за лабораторен микроскоп FIERRG CTV 1/2 1/3 1X Адаптер 0.3 X 0.5 X C за Монтиране на Обектив Адаптер

BGN 34.58

Брой продукти
В магазина

Материал : МеталХарактеристики : ПРЕНОСИМ. Коефициент на увеличение : 500 X и по-долу.Теория : Стереомикроскоп.Смукателна тръба : Трехкулярная.В аксесоарите за микроскоп се използват висококачествени материали, здрава, стабилна производителност, клиентите могат да ги използват с лекота.Ние имаме много видове аксесоари за микроскопи, моля, свържете се с нас.Ние се ангажираме да Ви предоставим Продукт с най-Високо качество И най-Добрият Клиентски опит. 【ЗАБЕЛЕЖКА】 Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си висококачествени продукти и задоволителни услуги.ако не сте напълно доволни, моля, просто не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Комплект корпус цифров огледално-рефлексен фотоапарат Nikon D6 формат FX с 3-кратно батерия EN-EL18c, комплект за почистване

Корпус огледалнорефлексен фотоапарат Nikon D6 литиевойонна батерия 4x ENEL18c Зарядно устройство MH26a Скоба з�

BGN 1.33

Вратата на бараката Godox, Ячеистая окото и 4 Цветни Гелевых филтър, Съвместим със Стандартния комплект аксесоари за Рефлектори.

4 крилото на вратата на бара регулиране на посоката и формата на осветлениеПчелна пита Омекотява светл

BGN 2.67