• Новинка
Довършителни отдушник Крило странична врата CHEYA ABS за Land Rover Range Rover Evoque 2020 Г. (Розово злато)

Довършителни отдушник Крило странична врата CHEYA ABS за Land Rover Range Rover Evoque 2020 Г. (Розово злато)

BGN 1.33

Брой продукти
В магазина

За Land Rover Range Rover Evoque 2020 Изработен е от висококачествен материал, ABS за повишаване на неговата здравина и издръжливост.Самоклеящийся дизайн, лента отзад, лесно се поставя.Пратката включва : 4 бр. Моля, потвърдете, че модела на вашето превозно средство отговаря на описанието, преди да поръчате, ви благодаря.Инструкции за инсталиране : 1) Избършете повърхността, на която искате да сложите.Съхранявайте на сухо и чистота. 2) Определете мястото на инсталацията, а след това сравнете продукт и място за монтаж.Ако продуктът не е подходящ за вашия автомобил, моля, свържете се с нас веднага и не се инсталира. 3) При отклеивании двустранно лепило с обшивка капачки не можеш да докоснеш двустранен зъби ръка. 4) За постигане на по-добър ефект, ако температурата е по-ниска от 20 градуса, ние ви препоръчваме да се отопляват двупосочен лепило сешоар или зажигалкой.(Да Не се загрява над 40 градуса). 5) Выровняйте позиция, а след това залепете.Ефект залепване зависи от условията на залепване и правилна инсталация. 6) Моля, натискайте силно, особено в краищата, поне през 2 минути след инсталацията. 7) Моля, не докосвайте вода и съхранявайте на сухо след инсталирането на не по-малко от 72 часа.В противен случай той лесно ще падне.Защо избрахте нашия продукт? ★ 100% чисто нова! ★ Лесна и бърза инсталация дори и за начинаещи. ★ Е изработен от висококачествен материал за продължителна употреба. ★ На този продукт е изработен в оригиналната версия на оригиналния автомобил 1 : 1, се вписва идеално, без пропуски ★ 360-градусная покритие за печене с гладка повърхност и луксозен външен вид, висок клас ★ Стандарт за качество OEM и ОЕ, не отстъпва на оригиналния. ★ Висококачествено сервизно обслужване, купи с увереност ★ Всички поръчки се изпращат в рамките на 24 часа.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Тениска за лодки Seamander за Централната конзола, Капачка за лодки Bimini от Супералюминиевого алуминиеви, Полирани (черни)

В продължение на 10 години, ние предлагаме обзавеждане на найвисоко качество и възможно найприятелско е�

BGN 2.33

aqxreight - Грибовидный Въздушен Филтър за Пречистване на Всмукателен филтър Автомобилния Въздух От Грибовидной пяна С

Съвместимост : идеално за автомобили с много ограничено пространство за инсталация филтърНайдобре е да

BGN 0.67

ALREMO HUANGXING - Литиева батерия, Индикатор за капацитет на батерията Литиева батерия Тежкотоварни Литиева Батерия дисплей

Лек и портативен, лесен за переноске и използванеПодходяща за обслужване на климатици.Super power позволява

BGN 36.40