• Новинка
Реле ZAAHH 1P DC MCB 80A 100A 250V Автоматичен прекъсвач за Главния прекъсвач на батерията фотоволтаична система (Размер: 125A)

Реле ZAAHH 1P DC MCB 80A 100A 250V Автоматичен прекъсвач за Главния прекъсвач на батерията фотоволтаична система (Размер:

BGN 32.20

Брой продукти
В магазина

Автоматични прекъсвачипритежава силна проводимост и отлична устойчивост на корозия. може да се използва за защита на вашия автомобил и други електрически устройства от късо съединение, претоварване. идеален за различни автомобили, камиони, кемперов, мотоциклети, автомобили, коли за голф, лодки, моторни шейни. предотвратява претоварване на виновните, перенапряжению, прегряване и късо съединение автомобилни распределителей и оборудване.Автоматични прекъсвачи.притежава силна проводимост и отлична устойчивост на корозия. може да се използва за защита на вашия автомобил и други електрически устройства от късо съединение, претоварване. идеален за различни автомобили, камиони, кемперов, мотоциклети, автомобили, коли за голф, лодки, моторни шейни. предотвратява претоварване на виновните, перенапряжению, прегряване и късо съединение автомобилни распределителей и оборудване.Автоматични прекъсвачи Прилагането на Миниатюрен автоматичен прекъсвач за постоянен ток, серия tobiz-125, изчислена за номинален ток 125 А или по-малко, номинално постоянно напрежение 220 В и 600 V. Той основно се използва за защита от претоварване и късо съединение в оборудването на системата за разпределение на постоянен ток и електрично оборудване.Може да се използва широко в електроенергия, в пощата, в движението, в минни предприятия и в различни области.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Обновен Набор от инструменти за уплътняване на главината на зъбчати колела, 47697 и инсталация за водещи оси, с тегло

【ПРИЛАГАНЕТО на】 : Използва се за Eaton, Ford, Freightliner, Kenworth, Western Star, Peterbilt, Meritor, Navistar и водещи оси Volvo тегло 38 000

BGN 59.99

EZfiltr (CF10285) на Взаимозаменяеми Въздушен филтър на купето на автомобила с Активен въглен за някои автомобили Toyota/Lexus/Scion/Subaru/Land

Пречиства и освежава въздуха за водача и пътниците, отфильтровывая замърсяващи частици и вредни газове

BGN 2.67