• Новинка
Неблагодарна XiaoMa 3,5 л. с. Сгъваема Бягаща пътека с Наклон Средно Неблагодарна 330 паунда на Електрическа Бягаща пътека с LCD дисплей Лесен монтаж и запазване на място з

Неблагодарна XiaoMa 3,5 л. с. Сгъваема Бягаща пътека с Наклон Средно Неблагодарна 330 паунда на Електрическа Бягаща

BGN 3.00

Брой продукти
В магазина

?Мощен и тих мотор? импулсен двигател с мощност от 3,5 л осигурява мощност за интервални тренировки, булеварди или за издръжливост.Тази неблагодарна и има 6 силиконови облицовки, по 2 от всяка страна на тренажор, които позволяват ефективно да се намали нивото на шума и за намаляване на вибрациите на пода.Тази електрическа бягаща пътека, позволява да ходи или да тича, без да пречат на околните, което го прави идеален за домашна и офис употреба. ? Многофункционален LCD дисплей?Характеристики, благодарение на 5-инчов широк LCD дисплей, Blue-ray тази неблагодарна за дома ще покаже данни за вашите упражнения, включително скорост, разстояние, изгорени калории, време, сърдечната честота и така нататък, което ще ви помогне да тренирате по-ефективно и научно. ?Сгъваема бягаща пътека?Прост механизъм за сгъване и система soft drop ще ви помогнат безопасно и лесно сгъване и лежеше на бягаща пътека.Освен това, неблагодарна за дома може да добавяте, което спестява място, така че можете да съхранявате сгъване на бягаща пътека в хола, кабинета, малък ъгъл или под леглото. ?Регулируема електрическа бягаща пътека?Наклон на тази неблагодарна може да се регулира ръчно в 3 нива, което помага да се изгарят повече калории, стимулира тонуса на мускулите и подобряване на издръжливостта.Скорост на движение на тази неблагодарна може да се регулира в диапазона 0-9 mph (0-14,8 км/ч).Можете да изберете различна базова скорост за различни цели тренировка. ? Ключ за защита и лесен монтаж? Ключ за защита свързва вас и треньор, бутон за аварийно спиране на поручне, която е двойно по-предпазва по време на тренировка.Машината се доставя в комплект с всички необходими инструменти и инструкции по сглобени, просто разгънете я и затегнете винтовете. ?Защо да изберете неблагодарна с ръчен наклон за дома?✅Бягането е една от най-лесните упражнения за сърдечно-съдовата система, което може да се изпълнява, и то може да е от полза в почти всяка част на тялото.С помощта на бягаща пътека, за дома цялото семейство може да се занимават със спорт, и да се ангажират заедно, за да поддържа доброто настроение, което също помага за създаване на хармонична домашна атмосфера.✅Настояват за използване на пистата за бягане, това може да подобри сърдечно-легочную функция, за ускоряване на кръвообращението, както и да помогне за намаляване на броя на заболявания и подобряване на физическата форма. ✅Използването на бягаща пътека, може най-ефективно изразходване на калории организма и да допринесе за намаляване на теглото.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Най-добрите онлайн Услуги Завъртане на плоча за джанти и 4 В опаковката На Червени полиуретанови колела (2-инчовата плоча)

РАЗМЕР на ПЛОЧА : 50 мм, 1,96 "X 50 мм, 1,96"Разстоянието от центъра на отвора до центъра на дупката : 33 мм, 1,29 инча.

BGN 4.80

Каменна тренировка за зидария спирала с чук X-DREE Диаметър 14 мм Сив цвят (Каменна тренировка за зидария спирала чук

Име на продукта : Тренировка за зидария; Характеристики : пробия дупка; Материал : металДиаметър на длета

BGN 0.67

2023 Нови Мъжки Двуслойни Леки Плажни Панталони с принтом на вертикални райета, Битови Панталони, Быстросохнущее Бельо,

мъжко бельо, боксерки, мъжко бельо, мъжко бельо, мъжки джапанки, бельо, мъжки слипове, мъжки боксерки, мъж

BGN 3.46

Каишка за часовник Haiqings от естествена кожа, 18 мм, 20 мм, 22 мм, быстросъемные каишки за часовници, Каишки за часовник,

Договор стил дизайн с вас, животът на договора, а неКожена каишка става мека, което прави вашето носенет�

BGN 87.81