• Новинка
На вещицата от Блеър (Xbox One)

На вещицата от Блеър (Xbox One)

BGN 1.33

Брой продукти
В магазина

Насладете се на оригиналната история, базирана на Легендата за вещици от Блеър от създателите на layers of fear проправя си път през проклета гора, която изкривява времето и пространството. срещу играчи ужасам вещици от Блеър и разрушающемуся причина човек, обременена с миналото.това, как реагирате на опасност и държат под натиск, в крайна сметка, ще ви кажа повече за себе си.Описание на продукта Насладете се на собствения си опит, че страхът може да създавате с ума си, в новата история на психологическата игра на ужасите, вдъхновена кинематографическими предания за вещици от Блеър.
в двора 1996 година. Малко момче се губи в гората Блек Хилс близо до Беркитсвилла, щата Мериленд.Като Елис, който е бивш служител на полицията с трудно минало, се присъедините към търсения.
това, което започва като нормално разследване, скоро се превръща в един безкраен кошмар, когато се сблъскате лице в лице със своите страхове и вещици от Блеър, който се разхожда из гората. с вашия верен Псом Куршум в близост до проправя си път през проклета Гора, която изкривява времето и пространството.Срещу играчи ужасам вещици от Блеър от първо лице и подреди нещата с угасающим рассудком човек, отягощенного миналото си.Тъй като вие углубляетесь в гората, вашите действия в светлината на опасност ще има последици.Комплектът съдържа : DVD-диск 1996 г. В гората Блек Хилс близо до Беркитсвилла, Мериленд, изчезва малко момче.Като Елис, който е бивш служител на полицията с трудно минало, се присъедините към търсения.
Това, което започва като нормално разследване, скоро се превръща в един безкраен кошмар, когато се сблъскате лице в лице със своите страхове и Вещици от Блеър, загадъчна сила, която живее в гората.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Охлаждащ вентилатор за Xbox ONE X, Вентилатор за Охлаждане Игрова конзола, Лаптоп USB-Външен охлаждащ Вентилатор, Монтиран Отстрани

★ [Преносим вентилатор] : преносим външен охлаждащ вентилатор, подходящ за XBOX ONE X, който е много подходящ

BGN 2.00

Осветление Modz Xbox One 40 Режими на Контролера на бърз огън Зелена Предна Панел Промяна Скок Изстрел Спад Снайперский

Найновата технология за Осветление Modz контролера на Xbox One rapid fire!Това е съвсем нов контролер, той е готов

BGN 1.33

Калъф за Геймпада, Мек Джойстик, Силиконов Каучук Защитен Калъф за кожата, Безплатни Шапки с Черепа за Xbox one X S Slim

силиконова защита за геймпада Xbox one X S Slim ControllerВисококачествен мек силиконов материал осигурява покомф�

BGN 2.33