• Новинка
Тренажор за сила на захващане, Усилвател за ръчно Захващане на 3шт, Усилвател за отпечатъци с 3 Нива на Съпротива, Усилватели тренировка за сила на Захващане, Удължи?

Тренажор за сила на захващане, Усилвател за ръчно Захващане на 3шт, Усилвател за отпечатъци с 3 Нива на Съпротива,

BGN 61.20

Брой продукти
В магазина

【3 ниво на устойчивост усилвател улови за ръцете】 Усилвател за захващане на пръстите с 3 цветя (сив нокът за улавяне-20 паунда, син нокът за улавяне-40 паунда, черен нокът за улавяне-60 кг), можете да изберете най-подходящия ниво, в съответствие с вашата сила на захващане 【Работи като треньор за пръстите на ръцете】 Нашия укрепитель за китките, предназначени за въздействие в правилните мускули за подобряване на силата, гъвкавостта и еластичността на китката, пръстите и предмишниците симулатор за пръстите на изолиране тренира всеки пръст поотделно за развитие на сила, ловкост и издръжливост. 【Сигурен и здрав】 укрепитель за пръстите на ръцете е изработена от висококачествен силикон, който не е лесно да се скъса, и може да се използва в продължение на дълго време.Тренажор за усилване на захващане на моющийся, здрав и ергономично проектиран, за да отговарят на вашите ръцете и пръстите на ръцете. 【Портативен и лек】Симулатор за засилване на пръстите е направена от лек и компактен дизайн, можете да го сложите в чантата за фитнес или джоб. Много удобен за носене, така че можете да тренирате пръстите си по всяко време и на всяко място, както и по всяко време да изпълняват упражнения за пръстите, с помощта на симулатор на пръстите по време на работа и почивка. 【Идеални подаръци】 Симулатор за отпечатъци - идеалният избор за подобряване на силата и гъвкавостта на китката, пръстите и предмишниците.Това може да подобри функцията и движение на пръстите, а също и увеличаване на гъвкавостта на пръстите.Това е идеален подарък за спортисти и музиканти.Те са идеален подарък за катерачи, тенис играчи, китари, пиана, барабанисти и музиканти. 【3 ниво на устойчивост усилвател улови за ръцете】 Усилвател за захващане на пръстите с 3 цветя (сив нокът за улавяне-20 паунда, син нокът за улавяне-40 паунда, черен нокът за улавяне-60 кг), можете да изберете най-подходящия ниво, в съответствие с вашата сила на захващане. 【Работи като треньор за пръстите на ръцете】 Нашия укрепитель за китките, предназначени за въздействие в правилните мускули за подобряване на силата, гъвкавостта и еластичността на китката, пръстите и предмишниците симулатор за пръстите на изолиране тренира всеки пръст поотделно за развитие на сила, ловкост и издръжливост.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

УО HUI F1 Речник, сканиране на дръжката, преводач, устройство за изучаване на език, мигновен превод на глас, устройство за

В комплект с утвърдени ресурси : тази дръжкаречникът съдържа оксфордския англо–китайски китайско–анг

BGN 2.67

Аквамариновый пълнител за кутии от прах цигарена хартия, подарък кутия за кошници, аквамариновый шред, бескислотный,

Тук можете да избирате между 100граммовый, 200граммовый, 500граммовый, 1килограммовый или 5килограммовый па�

BGN 6.80

Аксесоари за моминско парти За Младоженци, Игра в Нощен Гуляй, Забавен Подпори За една Фотосесия, за да проверите

Номер на модел : A756 is_customized : Няма.Причина : Великото събитие.Причина : в Ден на шегата първи април.Номер на

BGN 2.00

Дамски Коледни Качулки с Кръгло деколте, Ежедневни Есенни Блузи с Дълъг Ръкав Свободно, Намаляване, Лека Модни Hoody

100% ПолиестерИздърпайте закопчалка.Бяла hoody с качулка, женски hoody с цип, без качулка, качулка за деца, зеле

BGN 2.81

Система тропически душ с приставка за душ 8-16 см и ръчно Санитарен Възел, монтиран на стената Матиран Златен Комплект

Комплекти за инсталиране на душата дюза за тропически душ 816 см и ръчна дюза за душ с помощта на технолог

BGN 14.60