• Новинка
Екран за подмяна на задното стъкло UooFide, съвместим с iPhone 13 Pro Max 6,7 инча на всички носители с Ръководството за инсталация + набор от инструменти за ремонт (Alpine Green)

Екран за подмяна на задното стъкло UooFide, съвместим с iPhone 13 Pro Max 6,7 инча на всички носители с Ръководството

BGN 53.23

Брой продукти
В магазина

【Съдържа професионално ръководство за инсталиране】 - Вие се притеснявате за това, как да го инсталирате?Не се страхувайте, ние сме предвидили професионално и подробно ръководство за инсталация, което ще ви преведе през инсталацията стъпка по стъпкаНие също имаме денонощен онлайн-инженер, и е готов да отговори на вашите въпроси.Нека да инсталирате на целия процес, без проблеми.Промени себе си е много икономично.Моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите. ★ Съвместим само с всички носители на 13 Pro Max с размер 6,7 инча. 【Отделеното време и търпение, много ценни】 - Оттегляне на стария стъкло - най-трудното нещо в целия този процес, тъй като тя отнема много време.Защото стъкло вплавлено в рамката и с помощта на трайно лепило.Подмяна на задния капак в местния магазин обикновено струва над 200 долара.Но вашето време и търпение може да ви спести 200 долара!!!Можете също така да се насладите на радост от diy и радост, успех!!!Защо не опитате да оздравее телефон себе си?. 【Повече информация просто за вашето удобство. Комплект за подмяна на задното стъкло на 13 Pro Max се предлага с предварително установени трайни двустранно лепило и може да се гарантира, че на задния капак е здраво приклеится и няма да падне. Отвор за камерата по-голям размер, отколкото в оригинала, ви позволява да не стреля обектива на камерата, просто сложете го веднага след премахване на стария стъкло. - Всички детайли са предназначени за това, за да направите вашата инсталация е по-удобно и бързо !!!. 【100% е Подходяща за размера и е изработен от стъкло】-100% идеален заместител.Сменете пукнатите/ почеса/ повредени / стари / негодни за употреба отделение на отделението за батерията с нова, за да се осигури добро качество на подмяна на задното стъкло 13 Pro Max и приятно усещане за допир.Проверени един след друг професионален техник, преди да изпратите.Това е най-достъпен и бърз начин да се върне на телефона си с нов облик !!!. 【Безрисков покупка и гаранция за качество】 - Ние предлагаме на нашите скъпи клиенти гаранция 12 месеца.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се обърнете директно към екипа на Uoo Fide, ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас.Ние се грижим за всеки клиент, както и опита си на пазаруване е много важно за нас.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

ISYSUII Бисерный Каишка За Телефон, Каишка за Китката, Сладък Кавайный Гривна Ръчно изработени с Перли Цветове на Дъгата, Ключодържател

Опаковка : 1 х Каишка за телефон от мъниста + 1 х Безплатен ключодържателБродирани мъниста ключодържател�

BGN 3.39

Празнувайте Рождения Ден На Канада Благословията На Квадратен Мобилен Телефон Пръстен, Поставка Притежателя Скоба Универсална

Размер : Размер : 3 Х 6 см; Размер на изображението : 2,8 x 2,8 виж Класификация : държач за телефонХарактеристи

BGN 26.55

Триизмерно Бляскавите образ от злато, с участието на Блестящи цветя монограм с инициалите на J - Телефонни пръстени (phr_359998_1)

Многофункционалност : Дръжка с телефонен пръстен позволява здраво задържане на устройството по време н

BGN 44.16