• Новинка
Колан-коректор на стойката на тялото KJHD, Надуваем Orthez, двойна Плечевая подкрепа, Сколиоза на гръбначния стълб, превръзка за горната част на гърба, талията (Цвят: роз?

Колан-коректор на стойката на тялото KJHD, Надуваем Orthez, двойна Плечевая подкрепа, Сколиоза на гръбначния стълб,

BGN 163.73

Брой продукти
В магазина

Надуваема възглавница за сигурност поддържа, фиксира на фигурата, не е усещане за прекалено силна, и се достига целта за подобряване на фигурата, за облекчаване на болки в гърба и слабост на раменетеИзползването дишаща вкара тъкан го прави хладен и не е запушен, удобна в чорап, подобрява горбатость и прави тялото по-вертикални.Силна вискозитет, лесно пада след многократна употреба.Подшивание вкусно, качеството на изработка е коварен, гладки шевове, материалът е здрав и издръжлив.Естествена вентилация осигурява ефективна подкрепа на равномерно разпределение на налягането и позволява да се избегне локално сгъстяване.Надуваема възглавница за сигурност поддържа, фиксира на фигурата, не е усещане за прекалено силна, и се достига целта за подобряване на фигурата, за облекчаване на болки в гърба и слабост на раменете.Използването дишаща вкара тъкан го прави хладен и не е запушен, удобна в чорап, подобрява горбатость и прави тялото по-вертикални.Силна вискозитет, след многократна употреба лесно пада. Подшивание вкусно, качеството на изработка е коварен, гладки шевове, материалът е здрав и издръжлив.Естествена вентилация осигурява ефективна подкрепа на равномерно разпределение на налягането и позволява да се избегне локално сгъстяване.Пакетът включва : 1 * Страпинт за корекция горбатой на гърба : 1. Поради различни монитори и различни снимки може да има малка разлика в цвета между реалния продукт и на снимка.Моля, разберете, ние гарантираме, че стилът на същата, като тази на снимката. Размер се измерва ръчно, може да бъде отклонение от 2-5 см, което няма да се отрази на използване, моля, имайте предвид, когато снимате. Продайте само основните си продукти, а не други аксесоари. След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и продукти.Ако полученият продукт е повреден или има някакви проблеми, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

JIAW Кухненски Рафтове За Багаж, Багажник За съхранение, Сервировочная Количка, Медицинска Количка за Инструменти, Мобилна

Тази количка изглежда стилно, елегантно и милоТя е подходяща за различни стилове на интериорния дизайн

BGN 40.21

Нагревател за плоскостопия 2022 за офис под масата, Електрически Нагреватели за крака с термостат, Таймер, Автоматичен

【Плосък панел нагревател】Нагревател офис под масата е оборудван с цифров дисплей, 3 нива регулиране на

BGN 2.00

Контейнер за съхранение на храна Любов чихуахуа, пластмасови прозрачни кутии за съхранение с уплътнителен капак

пластмасата Пластмасов прозрачен материал.Състои се от кутия за съхранение + запечатване на капак.Ефек�

BGN 11.99

Hemoton Африкански декор, 12 предмети, коледни винени амулети, маркери за коледни чаши за вино, Празнична вино, амулети

【Вино пръстени в коледната тематика】 : В комплект 12 броя коледни маркери за чаши с коледни елементи, за

BGN 3.33

UXZDX CUJUX 5 от Лопатките на Вентилатора за термична пещ Черно Камина Дърво Горелка Тих Домашен Вентилатор за камина (Цвят:

Изработен е от анодирующего алуминиев материал, здрав и издръжливВентилатор за печки и ще намали топли�

BGN 133.59