• Новинка
NC [2 + 2] Съвместимост с Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 6,9-инчов защитно фолио за екран неприкосновеността на личния живот и на обектива на камерата [Поддръжка отключване на пръсто?

NC [2 + 2] Съвместимост с Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 6,9-инчов защитно фолио за екран неприкосновеността на личния

BGN 31.14

Брой продукти
В магазина

[Самовосстанавливающаяся филм от TPU за Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5 G 6,9 инч] : мека акрилно лепило с висока пропускливост л ясно за възстановяване на цветовете на екранаМалките драскотини и мехурчета автоматично може да бъде самостоятелно бъдат отстранени в рамките на 24 часа. (2 опаковки със защитно фолио за екрана от гъвкави меки TPU и 2 опаковки със защитно фолио за обектива на камерата от закалено стъкло и 1 прост инструмент за инсталиране, само за Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5 G 6,9 инча, не за други модели. [Подобри личното пространство] Тази защитно фолио за защита на екрана, обърната директно към телефона, ви позволява да видите съдържанието на екрана, по-ефективно защитата на неприкосновеността на личния живот. [Гладко докосване и максимален обхват] : ултра тънък : 0,15 мм, се регулира така, че да не се повиши калъф, но осигурява максимален обхват на екрана на вашия телефон.Высокочувствительные нановолокна се използват за прецизно възприятие на всяко движение на пръстите, плаваща атомна повърхност, гладка повърхност без съпротива, която осигурява висока отзивчивост телефон. [Лесна инсталация] : Иновативна двухсекционная конструкция, състояща се от четири слоя, осигурява възможно най-проста и бърза инсталация без образуване на мехурчета. (Моля, прочетете инструкциите за инсталиране, преди да нанесете защитно покритие).Ако се сблъскате с някакви проблеми, моля пишете ни. [Доживотна подмяна] : Защитно фолио за екрана се поддържат доживотна заместител.Ако след инсталиране имаше няколко мехурчета, моля, изчакайте 24 часа, докато не изчезне.Ако имате някакви въпроси, моля пишете ни.Размер на дисплея : от 6.Съвместими устройства : Мобилни телефони.Включени в комплекта компоненти : Суха кърпа.Защитно фолио за дисплея на Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5 G 6,9 инча е Предназначена за : Специално съвместим с Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5 G от 6.Особености : на съдържанието на екрана могат да се видят само обръщайки се директно към телефона, че е по-ефективно да защитава неприкосновеността на личния живот.Висока скорост на реакция с точност от 99,9%.Защита от надраскване, защита от счупване на екрана, добра устойчивост на удар.Покритие против пръстови отпечатъци, липса на пръстови отпечатъци, се запишете, на екрана в чисти.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

BYBYCD Каишка за ръка на китката на Медальон Окачен Украшение За Телефон Подвесная Въже Анти Изгубен Каишка За Ръка

Размер : около 7 виж Материал : силиконЦвят : Като на снимката Помещение включва : 1 бр каишка за мобилен те

BGN 3.33

Магнитно кола планина за телефон, автоматичен държач за мобилен телефон в отдушник на арматурното табло, силни магнити и въртене

【Стабилен и траен】 : Нашият притежател на мобилен телефон на супер магнитен, той е много стабилен и здр�

BGN 4.66

GRETD Регулируема 3D Усилвател на екрана на смартфон 12 инча Сгъваем 3D Усилвател на Притежателя на телефона Поставка

Усилвател на екрана може да се използва с всички смартфониУсилвател на екрана може да помогне за премах

BGN 0.67