• Новинка
CHEYA За LR Defender 90 110 130 Централен Подлакътник Кутия За съхранение, Органайзер за Централната конзола, Тава, Съвместим с Land Rover Defender 110 2020 2021 2022 2023, ABS, Черен, 2 бр.

CHEYA За LR Defender 90 110 130 Централен Подлакътник Кутия За съхранение, Органайзер за Централната конзола, Тава, Съвместим

BGN 39.99

Брой продукти
В магазина

【Идеален】 Специално предназначен за Land Rover Defender 2020 2021 2022 2023Моля, проверете модела на автомобила, преди закупуване. 【КОЛЕКЦИЯ】 да си централната конзола е по-организирани.Организирайте своите малки предмети като ключове, монети, часовници, мобилни телефони или картичка, и стойте далеч от неочаквана централната конзола. 【Високо качество】 е Изработен от висококачествен черен безопасна пластмаса ABS, а край утолщен, който да е лесно да се прекъсне. 【Лесна инсталация】 същия размер, като на оригиналния автомобил, просто поставете в контакта и поставете директно, няма нужда да се променят.Висококачествени гумени подложки предотвратяват перекатывание неща и дребезжание в тавата. 【Отърви се от притеснения】Кутия за съхранение в централната конзола - перфектният аксесоар за приключване на колата.Ако имате въпроси за нашия органайзер за централната конзола, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим така, че да сте удовлетворени. 【Идеален】 Специално предназначен за Land Rover Defender 2020 2021 2022 2023.Моля, проверете модела на автомобила, преди закупуване. 【КОЛЕКЦИЯ】 да си централната конзола е по-организирани.Организирайте своите малки предмети като ключове, монети, часовници, мобилни телефони или картичка, и стойте далеч от неочаквана централната конзола. 【Високо качество】 е Изработен от висококачествен черен безопасна пластмаса ABS, а край утолщен, който да е лесно да се прекъсне. 【Лесна инсталация】 същия размер, като на оригиналния автомобил, просто поставете в контакта и поставете директно, няма нужда да се променят.Висококачествени гумени подложки предотвратяват перекатывание неща и дребезжание в тавата. 【Отърви се от притеснения】Кутия за съхранение в централната конзола - перфектният аксесоар за приключване на колата.Ако имате въпроси за нашия органайзер за централната конзола, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим така, че да сте удовлетворени.Защо ви е нужен този продукт? ★ Не се допуска за монети и карти бяха разпръснати по целия салону на вашия автомобил.Можете бързо да ги намерите, когато това е необходимо. ★ Здрав и издръжлив, той не выскользнет при спиране, ускоряване или забавяне. ★ Симпатичен и практичен, той ви под ръка.Удобно сортирате вашите малки неща в колата.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Маслен Филтър, 10 бр Универсален Бензинов Газова Газова Бензинов, Маслен Филтър За Скутер, Мотоциклет, Мотопед, Скутер,

100% новаДобре би било да го замени на редовни интервали от време.Лесен за използване и монтаж.Стабилни ха

BGN 3.00